Ο Γιάνε Άντερσον ξέσπασε κατά των τηλεσχολιαστών μετά τη νίκη της Σουηδίας επί του Αζερμπαϊτζάν με 5-0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Απίστευτο σκηνικό έγινε μετά τη νίκη της Σουηδίας επί του Αζερμπαϊτζάν με 5-0 για τα προκριματικά του Euro 2024. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Γιάνε Άντερσον, εμφανίστηκε για δηλώσεις στο πάνελ των σχολιαστών της τηλεόρασης, αλλά ήταν εξ αρχής πολύ επιθετικός και η κουβέντα εξελίχθηκε σε έναν πρωτοφανή τσακωμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σχολιαστής ρώτησε τον ομοσπονδιακό προπονητή για τον λίγο χρόνο συμμετοχής του Γέσπερ Κάρλσον στα δύο τελευταία παιχνίδια, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Γιάνε Άντερσον. «Ποιος δεν θα έπρεπε να παίζει τότε; Ο Ίσακ ή ο Γκιόκερες;», είπε ενοχλημένος, με τον Μπόγιαν Τζόρτζιτς να απαντά: «Δεν είναι κάτι προσωπικό, μια ερώτηση κάνω!». Ο προπονητής τότε απασφάλισε. «Αν ήσουν προπονητής, ας έκανες ό,τι διάολο σου άρεσε. Δεν αντέχω άλλο αυτή τη γκρίνια! Μόλις κερδίσαμε 5-0 και κλαίγεστε!», είπε κουνώντας απορριπτικά το χέρι του. «Γιατί μου κουνάτε έτσι τα χέρια σας; Έκανα μια ερώτηση!», ανέφερε ο Μπόγιαν Τζόρτζιτς.

«Δεν είμαι εδώ για να ακούω όλες αυτές τις βλακείες. Δεν έχω διάθεση να σας μιλήσω. Κάθομαι εδώ μετά από ένα 5-0 και πρέπει να σας δώσω εξηγήσεις;», απάντησε ο προπονητής. «Δεν είστε υποχρεωμένος, αλλά εκπροσωπείτε 10 εκατομμύρια ανθρώπους», συνέχισε ο σχολιαστής. «Ποιον αντιπροσωπεύεις εσύ;», ρώτησε ο Γιάνε Άντερσον, κάτι που ο Μπόγιαν Τζόρτζιτς εξέλαβε ως αιχμή για την σερβική καταγωγή του. «Τη Σουηδία! Τι, υπαινίσσεστε, ότι έπρεπε να εκπροσωπώ άλλη χώρα; Τη Σερβία ίσως; Γιατί είστε τόσο επιθετικός; Είναι ντροπή! Κρίμα, για έναν προπονητή εθνικής ομάδας», απάντησε. Ο τελευταίος λόγος ανήκε στον προπονητή. «Αν ερχόμουν εδώ μετά από μια ήττα με 3-0, να το καταλάβω. Αλλά να έρχομαι εδώ μετά από ένα 5-0 και να πρέπει να αμυνθώ απέναντί σας; Αντίο σας!», είπε και αποχώρησε.

Το θέμα έγινε viral στον σουηδικό Τύπο, με το κανάλι και τον σχολιαστή να απαιτούν δημόσια συγνώμη από τον προπονητή για την συμπεριφορά του και να καλούν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να πάρει θέση.

Swedish NT manager Janne Svensson studio post-match interview (ENG SUB)
by u/SowerPlave in soccer

 Πηγή: www.sport-fm.gr

 

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)-ThemaSports
19/04 @ 15:55

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)

Ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη της τελικής φάσης του EURO U-17 και η Εθνική μας ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία με εβδομαδιαίες προπονήσεις.

Ήττα για την Εθνική Παίδων Κ16 από το Μαυροβούνιο σε φιλικό αγώνα-ThemaSports
18/04 @ 21:24

Ήττα για την Εθνική Παίδων Κ16 από το Μαυροβούνιο σε φιλικό αγώνα

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ16 ηττήθηκε σε φιλικό αγώνα από το Μαυροβούνιο με 2-0. Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

ΕΟΚΑΝ: Επίσημη ενημέρωση από FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από παίκτη της Εθνικής Ελλάδας-ThemaSports
18/04 @ 18:54

ΕΟΚΑΝ: Επίσημη ενημέρωση από FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από παίκτη της Εθνικής Ελλάδας

Ο ΕΟΚΑΝ ενημερώθηκε επίσημα από την FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών.

Κλείστε θέση στους αγώνες της τελικής φάσης του UEFA EURO U17 2024!-ThemaSports
18/04 @ 10:56

Κλείστε θέση στους αγώνες της τελικής φάσης του UEFA EURO U17 2024!

Η έναρξη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος που έγινε ποτέ στην Κύπρο πλησιάζει!

Η άγνοια της ΕΠΟ για το θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή, οι συνεχόμενοι έλεγχοι και τα επόμενα βήματα-ThemaSports
17/04 @ 17:07

Η άγνοια της ΕΠΟ για το θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή, οι συνεχόμενοι έλεγχοι και τα επόμενα βήματα

Από την ΕΠΟ δηλώνουν πως δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση, προς το παρόν, για θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή. Οι συνεχόμενοι έλεγχοι σε ξενοδοχείο, προπονήσεις και τα επόμενα βήματα.

ΒΙΝΤΕΟ: Τα τέρματα της Εθνικής Παίδων Κ-16 στο νικηφόρο 2-1 με το Μαυροβούνιο-ThemaSports
17/04 @ 10:53

ΒΙΝΤΕΟ: Τα τέρματα της Εθνικής Παίδων Κ-16 στο νικηφόρο 2-1 με το Μαυροβούνιο

Η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16 νίκησε με ανατροπή 2-1 το Μαυροβούνιο στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ