Δουλεύουν για του χρόνου, ξένοι και... νέοι

Δουλεύουν για του χρόνου, ξένοι και... νέοι

Ο στόχος της Ανόρθωσης για την τρέχουσα σεζόν περιορίστηκε στην πρωτιά του β' γκρουπ.

Τα κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές πέραν του κύρους τους αλλά και της ανάγκης να δώσουν το ελάχιστο για τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα είναι και... εγωιστικά.

Δεν αναφερόμαστε στον ποδοσφαιρικό εγωισμό των παικτών που θέλουν να αποδείξουν ότι παίζουν σε ένα γκρουπ που δεν ανήκουν, σε επίπεδο ποδοσφαιρικής αξίας.

Η πόρτα εξόδου ήδη έχει ανοίξει και αρκετοί ποδοσφαιριστές θα τη διαβούν καθώς το πρόσημο τους, με βάση την αγωνιστική τους παρουσία με τη φανέλα της Κυρίας, είναι αρνητικό.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που βρίσκονται στην ομάδα και έχουν στόχο να πείσουν ότι μπορούν να αποτελέσουν μέρος του πλάνου της νέας σεζόν. Οι 12 εναπομείνασες αγωνιστικές θα καθορίσουν για μερικούς ποδοσφαιριστές το κυανόλευκο... μέλλον τους. 

Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ορισμένοι παραμείνουν στην ομάδα ως εναλλακτικές λύσεις, ενώ υπάρχουν και νεαροί ποδοσφαιριστές που είναι στον προθάλαμο και περιμένουν την ευκαιρία ούτως ώστε να φωνάξουν ότι είναι «εδώ» στην μάχη για το πλασάρισμα στην πρώτη ομάδα ως αξιόλογες επιλογές.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τρίποντο ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ για Krasava ΕΝΥ, οδυνηρή ήττα για τον Εθνικό που πλήρωσε την αστοχία του

Τρίποντο ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ για Krasava ΕΝΥ, οδυνηρή ήττα για τον Εθνικό που πλήρωσε την αστοχία του

Μετά από ένα... τρελό ματς στο Β' ημίχρονο, η Freedom24 Krasava ΕΝΥ κέρδισε με 3-1 στο «Αμμόχωστος» τον Εθνικό Άχνας για την 3η αγωνιστική των πλέι-άουτ και έκανε άλμα παραμονής στην Α' κατηγορία, αφού ανέβηκε στη 2η θέση του Β' Ομίλου με 37 βαθμούς και είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε!