Το μεγάλο στοίχημα για τον Ιτζχάκι δεν είναι μόνο το τακτικό κομμάτι, αλλά να αλλάξει άμεσα την ψυχολογία στα αποδυτήρια, επαναφέροντας τη χαμένη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του.
Η διοίκηση της Αμμοχωστιανής ομάδας ποντάρει πολλά στην προσωπικότητα του και στο γεγονός ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι το βάρος της κυανόλευκης φανέλας από το επιτυχημένο πέρασμα του ως ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2012-2013.
Πλέον, καλείται να μεταδώσει αυτή τη νοοτροπία νικητή και από τον πάγκο, προκειμένου να γυρίσει άμεσα ο «διακόπτης» και η Ανόρθωση να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.
Σημειώνουμε ότι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της «Κυρίας» είναι το ερχόμενο Σάββατο 24 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου στο «Freedom Αντώνης Παπαδόπουλος», για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.