Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και την απουσία του από τα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού λόγω ίωσης, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εντυπωσιακό 100-70 του ΠΑΟΚ για την 20ή αγωνιστική της Basket League, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει της διαβολοβδομάδας που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα και τα παιχνίδια με Βιλερμπάν και Παναθηναϊκό.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε στα σημεία «κλειδιά» του αποψινού αγώνα, ενώ, στάθηκε και στην απουσία του από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» στα δύο τελευταία ματς λόγω ίωσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως του ήταν αρκετά δύσκολο να τα βλέπει από την τηλεόραση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Συμφωνήσαμε με τους παίκτες ότι πρέπει να έχουμε πάντα πνεύμα νικητή και να βρούμε ρυθμό, να μοιράσουμε το χρόνο. Η ομάδα ήταν αρκετά κουρασμένη και έχουμε τρία παιχνίδια που ακολουθούν. Θέλουμε να μείνουμε υγιείς. Είναι και κάποιοι παίκτες που δίνουν τον τόνο στην άμυνα. Οι ψηλοί μας έκαναν καλή δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε. Ήταν 100 φορές χειρότερα να το βλέπεις στην τηλεόραση. Για τους τηλεθεατές είναι καλό να βλέπουν Ολυμπιακό, για τους προπονητές όχι τόσο. Αρκεί μια νίκη στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε».

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου κάτω από το ποστ του Ολυμπιακού για τα συλλυπητήρια στον Αταμάν-ThemaSports
18/04 @ 17:05

Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου κάτω από το ποστ του Ολυμπιακού για τα συλλυπητήρια στον Αταμάν

Ο Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον Εργκίν Αταμάν για την απώλεια του πατέρα του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε με ένα emoji κάτω από την ανάρτηση των ερυθρόλευκων.

Μάρκους Χάουαρντ: Η σεζόν της «απογείωσης», με τον γρηγορότερο ρυθμό σκοραρίσματος στην ιστορία της EuroLeague!  -ThemaSports
16/04 @ 18:00

Μάρκους Χάουαρντ: Η σεζόν της «απογείωσης», με τον γρηγορότερο ρυθμό σκοραρίσματος στην ιστορία της EuroLeague!

Η σεζόν του Μάρκους Χάουαρντ στέκεται επάξια δίπλα στις κορυφαίες που έχουμε δει στην EuroLeague από άποψη σκοραρίσματος. Και υπάρχουν ορισμένοι ιδιαίτεροι αριθμοί που το αποδεικνύουν.

Μπορίς Ντιαό: H μορφή στη δαγκεροτυπία-ThemaSports
16/04 @ 22:44

Μπορίς Ντιαό: H μορφή στη δαγκεροτυπία

Χάλκινες πλάκες εμποτισμένες με ιώδιο διαμορφώνουν μέσω αναθυμιάσεων φωτοευαίσθητο ιωδίδιο του αργύρου.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός πράξη... 7η για φέτος, απόψε στο ΟΑΚΑ-ThemaSports
15/04 @ 09:57

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός πράξη... 7η για φέτος, απόψε στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (20:15, ΕΡΤ3) για την 3η αγωνιστική της του Top-6 της B' φάσης της Basket League.

Νίκη για την ΑΕΛ επί του Απόλλων-ThemaSports
08/04 @ 21:52

Νίκη για την ΑΕΛ επί του Απόλλων

Με νίκη για την Payabl. EKA ΑΕΛ, επί του Απόλλωνα, άνοιξε η αυλαία για την 3η αγωνιστική στη 2η φάση της ΟΠΑΠ Basket League.

Διά πυρός Γουίλιαμς-Γκος και... σιδήρου Ράιτ ο Ολυμπιακός νίκησε το Περιστέρι-ThemaSports
07/04 @ 17:12

Διά πυρός Γουίλιαμς-Γκος και... σιδήρου Ράιτ ο Ολυμπιακός νίκησε το Περιστέρι

Με ένα φορτσάτο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Περιστερίου bwin, επικρατώντας 91-83, για το 2/2 στο Top 6 της Stoiximan Basket League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ