Τα αγωνιστικά δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ όπως τα είπε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στις ραδιοφωνικές του δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής (24/3).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι Μπεν και Δώνης αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα ενώ ο Θεοδώρου είναι στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης του με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε ένα 10ημερο. Για τον Κονσταντίνοφ ακόμη δεν υπάρχει εκτίμηση για το πότε θα επιστρέψει ενώ ο Γουίλερ έκανε την επέμβαση και θα επιστρέψει για να μπει στο μακρύ δρόμο της επιστροφής.
Τι είπε ακριβώς:
«Μπεν, Δώνης, Κονσταντίνοφ και Θεοδώρου ακολουθούν ένα ειδικό πρόγραμμα. Για τον Μπεν και τον Δώνη περιμένουμε να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα. Για τον Κονσταντίνοφ ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψει. Ο Θεοδώρου είναι στο τελικό σημείο της αποκατάστασης και περιμένουμε σε 10 μέρες να επιστρέψει. Ο Γουΐλερ έκανε την επέμβαση ελπίζουμε όσο πιο σύντομα γίνεται να επιστρέψει».
Η Ομόνοια κοντράρεται απόψε (22:00) στο Stade de la Tuiliere με τη Λωζάνη για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 17:38
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ανέδειξε ως πολυτιμότερους τους Κούτσακο και Πιέρο για τα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και Εθνικό αντίστοιχα.
06/11 @ 14:45
Τα δύο ντέρμπι «αιωνίων» στα οποία σημειώθηκαν από... οκτώ (!) τέρματα θυμήθηκε ο ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση του.
06/11 @ 14:38
Με ανάρτηση του στα social media ο ΑΠΟΕΛ, ενημερώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση του για το Κυριακάτικο (09/11, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
05/11 @ 11:57
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Άντρος Σωτηρίου.
04/11 @ 16:49
Ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Αλέχο προκάλεσε την αποβολή του αντιπάλου του Ντιέγκο Ορμίγκο, με ένα φιλί στις καθυστερήσεις του αγώνα της Βαγιαδολίδ με την Γρανάδα (2-1).
04/11 @ 13:07
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS