Καλά νέα για Μπεν και Δώνη - Τα νεότερα για Κονσταντίνοφ και Θεοδώρου

Καλά νέα για Μπεν και Δώνη - Τα νεότερα για Κονσταντίνοφ και Θεοδώρου

Τα αγωνιστικά δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ όπως τα είπε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στις ραδιοφωνικές του δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής (24/3).

Οι Μπεν και Δώνης αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα ενώ ο Θεοδώρου είναι στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης του με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε ένα 10ημερο. Για τον Κονσταντίνοφ ακόμη δεν υπάρχει εκτίμηση για το πότε θα επιστρέψει ενώ ο Γουίλερ έκανε την επέμβαση και θα επιστρέψει για να μπει στο μακρύ δρόμο της επιστροφής.

Τι είπε ακριβώς:

«Μπεν, Δώνης, Κονσταντίνοφ και Θεοδώρου ακολουθούν ένα ειδικό πρόγραμμα. Για τον Μπεν και τον Δώνη περιμένουμε να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα. Για τον Κονσταντίνοφ ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψει. Ο Θεοδώρου είναι στο τελικό σημείο της αποκατάστασης και περιμένουμε σε 10 μέρες να επιστρέψει. Ο Γουΐλερ έκανε την επέμβαση ελπίζουμε όσο πιο σύντομα γίνεται να επιστρέψει».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αεροσκάφος της Ryanair απογειώθηκε χωρίς... τους 192 επιβάτες του - Τι συνέβη

Αεροσκάφος της Ryanair απογειώθηκε χωρίς... τους 192 επιβάτες του - Τι συνέβη

Πτήση της Ryanair από το αεροδρόμιο της Μαρν στη Γαλλία προς Μαρόκο απογειώθηκε χωρίς τους επιβάτες, λόγω έλλειψης προσωπικού ασφαλείας.