Η απώλεια βαθμών στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ομόνοια πλήγωσε τον εγωισμό όλων στον ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς... έπαθε κι έμαθε ότι σε τέτοια ματς χρειάζεται συγκέντρωση στην λεπτομέρεια από τους ποδοσφαιριστές μέχρι τέλους για να μη γίνει η ζημιά.

Άπαντες μετά τον αγώνα της πρεμιέρας της β' φάσης των πλέι οφ αντιλήφθηκαν ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου. Δεν μίλησε κανείς μετά το ματς, δείγμα του κλίματος και αρχής γεγομένης από το ματς της Παρασκευής κόντρα την Πάφο καλούνται να... μιλήσουν στον αγωνιστικό χώρο με αποτελεσματικό τρόπο που θα φέρει ακόμα μία νίκη στην πορεία προς τον τίτλο.

Στο φινάλε της πρεμιέρας οι γαλαζοκίτρινοι χαμογέλασαν με την ήττα της ΑΕΚ που αυξάνει την απόσταση στους 3 βαθμούς και το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι αρχικά να ανταποκριθεί κόντρα στην Πάφο πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της πρωτεύουσας κόντρα στην Ομόνοια έκανε το λάθος να περιοριστεί στη διαχείριση του προβαδίσματος, αντί να "ανοίξει" το σχέδιο δράσης από τα άκρα αιχμαλωτίστηκε σε έναν τρόπο ανάπτυξης μονοδιάστατο μέσω του άξονα, εκεί όπου η αντίπαλος είχε το αντίδοτο και στο τέλος μια αδράνεια έφερε την απώλεια 2 βαθμών.

Η τεχνική ηγεσία εκ των πραγμάτων θα προβεί σε αλλαγής, με τον (τιμωρημένο και τραυματία) Κοσταντίνοφ να μένει εκτός και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να ψάχνει φόρμουλα βελτιστοποίησης του πλάνου του στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να μην εκτροχιαστεί από την κατεύθυνση που έχει πάρει η ομάδα του από τη στιγμή που ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19-ThemaSports
25/04 @ 23:23

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής του ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού Νέων Κ-19 Cablenet αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό-ThemaSports
25/04 @ 16:35

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό

Έκτη παρουσία με τη φετινή για τον ΑΠΟΕΛ σε τελικό Κυπέλλου Νέων Κ-19 που με αντίπαλο την ΕΝ Παραλιμνίου διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Χημείες!-ThemaSports
25/04 @ 13:45

Χημείες!

Στα δύο τελευταία ματς δεν έκανε χημείες ο Σα Πίντο και αυτό ευνόησε την ομάδα

ΑΠΟΕΛίστικο... τραπέζι - Κίνηση συσπείρωσης λίγες μέρες πριν το αιώνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
24/04 @ 23:16

ΑΠΟΕΛίστικο... τραπέζι - Κίνηση συσπείρωσης λίγες μέρες πριν το αιώνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκαν το βράδυ της Τετάρτης για να βρεθούν πιο κοντά και να φουλάρουν για τον... τίτλο.

Το αρνητικό για Μαρκίνιος! -ThemaSports
23/04 @ 21:40

Το αρνητικό για Μαρκίνιος!

Ο Μαρκίνιος πραγματοποιεί καλή χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ και αποτελεί βασικό γρανάζι για τον Σα Πίντο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ