Οι δηλώσεις του προπονητή της ΕΝΠ, Μαρίνου Σατσιά μετά τον αγώνα με την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Δεν το πιστεύω ότι χάσαμε. Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μια στημένη φάση. Πήγαμε στην ανάπαυλα απογοητευμένοι. Μετά ήρθε το 2-0 και η εικόνα μας από εκείνο το σημείο δεν μου άρεσε καθόλου. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου. Μετά το 2-0 δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ήμασταν νωχελικοί. Αλλάξαμε την εικόνα μας στα τελευταία 15 λεπτά και προσπαθήσαμε να σώσουμε τον βαθμό. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καρμιώτισσα και συγχαρητήρια για τη νίκη της. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι για τους τρεις βαθμούς».
Για τις απουσίες: «Είχαμε και τις απουσίες μας εννοείται που άλλαξαν τα δεδομένα. Το πρώτο ημίχρονο πήγαινε όπως το θέλαμε, αλλά αντί να ήμασταν 2-0 μπροστά, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 1-0 στις καθυστερήσεις».
Για τη διαιτησία: «Δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Δεν είμαι άνθρωπος που βρίσκει φθηνές δικαιολογίες».
Τον δεύτερο εκτός έδρας βαθμό στην Ληγκ Φέις του Τσιάμπιονς Ληγκ, πήρε χθες η Πάφος στο Καζακστάν. Ήταν το δεύτερο «clean sheet» του Νεόφυτου Μιχαήλ (μετά απ’ αυτό με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά), ο οποίος σε κάποιες φάσεις χρειάστηκε να κατεβάσει τα ρολά στην ψεσινή αναμέτρηση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/10 @ 21:33
Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΕΝΠ Κάρλος Φανγκέιρο, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική.
18/10 @ 18:28
Ο Μιχάλης Χαραλάμπους λόγω προβλήματος στην τελευταία προπόνηση της ΕΝΠ έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την ΑΕΚ.
18/10 @ 17:48
H 11άδα της ΕΝΠ
15/10 @ 16:08
Δηλώσεις παραχώρησε ο νέος προπονητής της Ένωσης, Κάρλος Φανγκουέιρο,.
08/10 @ 20:47
Ο Μαρσέλ Κάναντι της ΕΝΠ τιμωρήθηκε με πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή για επεισόδιο με οπαδούς της ομάδας του μετά τον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου!
06/10 @ 15:12
Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον νέο προπονητή της ΕΝΠ, Κάρλος Φανγκουέιρο, με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του με την ομάδα των «Βυσσινί».
BEST OF THEMASPORTS