Αντίδραση για τον ορισμό Μάριου Χριστοφόρου - «Πόση προκλητικότητα...»

Αντίδραση για τον ορισμό Μάριου Χριστοφόρου - «Πόση προκλητικότητα...»

Παράπονα από τον παράγοντα του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη για τον ορισμό του διαιτητή Μάριου Χριστοφόρου στο ματς με την ΑΕΛ.

Η ανάρτηση του:

Χθες είχαμε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας και επιτροπής διαιτησίας για θέματα διαιτησίας !
Ενα ζήτημα ήταν η πριν μια εβδομάδα είσοδος μου στο ΒΑΝ του ΒΑΡ οπου μέσα βρισκόταν ο διαιτητής Μάριος Χριστοφόρου . Πληρώσαμε πρόστιμο 5000€ και δυο αγωνιστικές αποκλεισμό .
Στείλαμε επιστολή και ζητήσαμε να μην μας ξανά τοποθετηθεί τουλαχιστον στο παρόν στάδιο ο Μάριος Χριστοφόρου .
Παρακαλέσαμε όπως στα υπόλοιπα παιγνίδια του Ολυμπιακού βάλουν ξένους διαιτητές
Και ιδου το αποτέλεσμα ;
Που είναι η αστυνομία. Που είναι η πρόληψη κατά τις βίας. Πόση προκλητικότητα .
Ένα κράτος στηριζόμενο σε δεκανίκια ανέχεται και παρακολουθεί , βουβό χωρίς να μπορεί να αντιδράσει …
Τα σχόλια δικά σας.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η εξήγηση για τον ειρωνικό πανηγυρισμό του Βινίσιους μπροστά στους φίλους της Μάντσεστρερ Σίτι (BINTEO)

Η εξήγηση για τον ειρωνικό πανηγυρισμό του Βινίσιους μπροστά στους φίλους της Μάντσεστρερ Σίτι (BINTEO)

Ο Βινίσιους πανηγύρισε πικάροντας τους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι και προτρέποντάς τους να... κλάψουν, παίρνοντας έτσι εκδίκηση για το πανό που είχαν σηκώσει μετά την απονομή της Χρυσής Μπάλας.

BEST OF THEMASPORTS