Μία πρώτη γνωριμία με το «ΑΕΚ Αρένα» είχε το βράδυ της Τετάρτης η αποστολή της Γουέστ Χαμ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το… πάτησαν για λίγο οι παίκτες της Αγγλικής ομάδας, ενώ ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Ντάνι Ίνγκς (Danny Ings) παραχώρησε μία σύντομη δήλωση στην κάμερα του συλλόγου:
«Είναι πολύ καλό το γήπεδο, ο αγωνιστικός χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε και αρκετούς οπαδούς που θα ταξιδέψουν, είμαστε ενθουσιασμένοι. Νιώθω πολύ καλά. Ήταν μια ωραία και εύκολη πτήση. Είμαστε εδώ, θα κάνουμε τις τελευταίες προετοιμασίες και είμαστε έτοιμοι».
Ο μάνατζερ του Κέρτις Τζούνιορ είπε ότι ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Ομόνοια
Δείτε επίσης:
Αργά το βράδυ στην Κύπρο η Γουέστ Χαμ - Πήρε γεύση από ΑΡΕΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 07:30
Η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε την αποβολή της σλοβακικής Ντουνάιτσκα Στρέντα από την διοργάνωση του Κόνφερενς Ληγκ.
28/05 @ 23:59
Πάλεψε και μόχθησε η Μπέτις, όμως βρήκε απέναντι της τον καυτό Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος έκανε τα πάντα για την Τσέλσι και της χάρισε εν τέλει το τρόπαιο του Conference League με ανατροπή (4-1).
13/03 @ 09:00
Τη δυνατότητα να πορευτεί ως Panathinaikos στην τελική ευθεία της σεζόν έχει η ομάδα του Ρουί Βιτόρια απόψε στη Φλωρεντία, διεκδικώντας μια θέση στα προημιτελικά του Conference League!
06/03 @ 09:18
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Conference League.
18/02 @ 11:49
Ο Γάλλος διαιτητής Κλεμάν Τουρπέν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα στη Λεμεσό ανάμεσα σε Πάφο και Ομόνοια για το Conference League.
14/02 @ 19:28
Τρεις παίκτες από το Ομόνοια-Πάφος συμπεριλήφθηκαν στην ενδεκάδα της εβδομάδας του Conference league που ετοίμασε το Sofascore.
BEST OF THEMASPORTS