MENU

Themasports.com

«Κλειδώνει» του Φορτούνη για Φιλαδέλφεια

Φανέλα βασικού θα πάρει ο Κώστας Φορτούνης στο προσεχές ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Χάμες Ροντρίγκες ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής προπόνησης του Ολυμπιακού, αυξάνοντας τις πιθανότητες να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μπορεί ο Κολομβιανός σταρ να είναι ξανά μετά από καιρό διαθέσιμος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεκινήσει στον αγώνα της OPAP Arena.

Το πιθανότερο είναι πως ως «δεκάρι» θα ξεκινήσει ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» τη θέση του στο αρχικό σχήμα με βάση την εικόνα του στα τελευταία ματς.

Από εκεί και πέρα, στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Ροντινέι, ο οποίος ξεκουράστηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και θα δώσει το «παρών» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παραμένει, όμως, το δίλημμα για το αριστερό άκρο της άμυνας: αν δηλαδή θα ξεκινήσει ο Ρέαμπτσιουκ ή ο Ραμόν.

Πηγή: www.sdna.gr

 
 

 

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΠΟΕΛ

28

61

ΑΕΚ

28

57

ΑΡΗΣ

28

57

ΠΑΦΟΣ

28

52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

28

50

ΟΜΟΝΟΙΑ

28

42

Β' Όμιλος

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

28

41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

28

39

ΑΕΛ

28

38

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

28

30

ΔΟΞΑ

28

24

ΕΝΠ

28

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

28

19

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

28

13

TAGS

X