ΕΠΟΛ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου

ΕΠΟΛ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΟΛ.

Από την κλήρωση βγήκαν τα ακόλουθα ζευγάρια:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τραχωνίου – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Προσφύγων

ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς – ΚΟΥΡΙΟΝ Επισκοπής

ΑΕΜ Μουτταγιάκας – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Διερώνας

ΑΠΕΠ Πελενδριού – ΟΘΕΛΛΟΣ Επισκοπής

Οι αγώνες θα είναι μονοί και θα διεξαχθούν στην έδρα της ομάδας που κληρώθηκε πρώτη, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οι ορισμοί για τους αγώνες κατάταξης (μπαράζ) των οποίων η κλήρωση για την γηπεδούχο ομάδα έχει γίνει, θα ανακοινωθούν από την Ομοσπονδία μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, που ολοκληρώνεται το προσεχές Σαβ/κο.

 

Πηγή: www.epol.com.cy

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Β' Κατηγορία: Νίκες για Αγία Νάπα, ΠΑΕΕΚ, Δόξα, ήττα-σοκ για Καρμιώτισσα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Β' Κατηγορία: Νίκες για Αγία Νάπα, ΠΑΕΕΚ, Δόξα, ήττα-σοκ για Καρμιώτισσα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, τα έξι από τα επτά σημερινά (20/12) παιχνίδια για τη 13η και τελευταία για το 2025 αγωνιστική για το πρωτάθλημα Β' κατηγορίας, με τις Αγία Νάπα, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και Δόξα Κατωκοπιάς να προχωρούν με νίκες και να παραμένουν σε τροχιά ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.