Ο Μιλένκο Σπόλιαριτς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports με τον Πόλυ Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τον Άρη: «Αν δεν είχε Κακόριν ίσως να είχε πρόβλημα ο Άρης. Είναι ποδοσφαιριστής που δεν μαρκάρει όμως κάνει μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι του Άρη. Μπορεί να δώσει πολλά ένας τέτοιος παίκτης.

Ακόμα και ο Μουρίνιο που έβαζε... λεωφορείο έφερε τον Ντιμπαλά. Από τότε που έφερε Ντιμπαλά βλέπω την Ρόμα. Πρέπει κάθε ομάδα να έχεις τέτοιους παίκτες. Έτσι κάνεις τη διαφορά. Το ποδόσφαιρο άλλαξε αλλά τους χρειάζεται τέτοιους ποδοσφαιριστές. Ο Άρης πρέπει να παλεύει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα. Με το ρόστερ που έχει και τον τρόπο που παίζει είναι δύσκολο να παίζει με πίεση σε ολόκληρο το ματς».

Για την Πάφο: «Δεν μπορώ να πω ότι κάτι λείπει στην ομάδα. Όταν έρχονται αποτελέσματα που δεν περιμένουν στην ομάδα έρχεται πίεση. Θέλει νίκη για να ξαναβρει το δρόμο της. Σαν ρόστερ, ο Ζάιρο είναι μεγάλος παίκτης, έχει καλή ομάδα. Ο Ζάιρο είναι καθαρός στράικερ, δεν είναι εξτρέμ. Θα βοηθήσει την ομάδα πολύ περισσότερο αν παίζει μόνο στην κορυφή της επίθεσης. Δεν μου αρέσει η κοροϊδία που λένε ότι ένας παίκτης παίζει 3-4 θέσεις».

Για τον Απόλλωνα: «Χειρότερα δεν μπορούσε να πάει. Γι αυτό και είδαμε αυτούς τους πανηγυρισμούς. Ήρθε η ΑΕΚ που είναι ακόμα στην Ευρώπη και πήρε την νίκη και εξασφάλισε θέση στην εξάδα. Δεν είναι εύκολο για τον προπονητή να βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση. Μπράβο στον Αντόνε. Άλλαξε την ομάδα, την νοοτροπία των παικτών. Αν έρθουν πολλές νίκες μπορεί και για Ευρώπη. Πέρσι έγινε το αντίθετο με αρνητικά αποτελέσματα. Είναι 30 βαθμοί. Η μπάλα που ξέρει ο Ουάρντα δεν την ξέρουν πολλοί, γι αυτό είναι στην Κύπρο με τέτοιο χαρακτήρα».

Για την ΑΕΚ: «Έχει ποιοτικούς παίκτες, όλοι θέλουν να παίζουν στην Ευρώπη. Άλλο Ευρώπη, άλλο πρωτάθλημα. Ο Όλτρα φαίνεται σοβαρός προπονητής, μου αρέσει. Η ΑΕΚ έκανε και με τον Απόλλωνα κάποιες αλλαγές, αλλά όταν δεν παίζουν μερικοί παίκτες φαίνεται η διαφορά. Δεν γίνεται να παίζει για την νίκη και να μην κρατάς την ισοπαλία. Μου φάνηκε παράξενο. Η τελευταία φάση ήταν μεγάλο λάθος.

Μόνο στην Κύπρο σε κρίνει ο οπαδός κάθε εβδομάδα αναλόγως. Όσο ποδόσφαιρο και να βλέπουν αυτό δεν αλλάζει. Δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι άδικο για τον προπονητή. Καλά που δεν τον έδιωξαν...».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Πιστεύω ότι είναι δύσκολο για το νταμπλ, όμως δείχνει ότι δεν είναι τυχαία που είναι πρώτος. Ο Μιλόγεβιτς έφερε παίκτες που ήξερε και σε κάθε παιχνίδι του δίνει κέρδη. Δεν παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο όμως παίρνει το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να φέρεις παίκτες που κάνουν τη διαφορά όπως ο Μπεν και ο Μακέντα όμως ακόμα να... βράσει η μηχανή, θα δείξει στη συνέχεια. Πιστεύω ότι θέλει χρόνο αλλά όταν πάρει μπρος δεν θα σταματήσει. Ο Μιλόγεβιτς και στον Ερυθρό Αστέρα έπαιρνε αποτελέσματα χωρίς να παίζει φανταζί ποδόσφαιρο. Έχει αγωνιστική πειθαρχία η ομάδα του, ο καθένας έχει το ρόλο του. Έχει και τους Σαρφό και Μπεν σε ελεύθερους ρόλους. Δεν μπορείς να μην έχεις τέτοιους παίκτες. Με ένα χτύπημα ο Μπεν μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο όταν τα πράγματα δυσκολεύουν».

Για την Ομόνοια: «Περίμενε κανείς κάτι άλλο μετά την αποχώρηση Μπεργκ, Λάρκου και τα προβλήματα που ακολούθησαν; Εγώ δεν περίμενα κάτι άλλο. Όχι όμως τέτοια κατάσταση. Χωρίς Μπεργκ δεν θα ήξερε κανείς του νεαρούς. Είναι ξεκάθαρο από τον προγραμματισμό. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήρθαν παίκτες για την Ομόνοια. Δεν είναι εύκολο όταν προέρχεσαι από αρνητικά αποτελέσματα είναι δύσκολο να νικήσει στο κύπελλο. Με όλο το σεβασμό αλλά η Ομόνοια δεν γίνεται να μην παίζει στην εξάδα.Με νέο τεχνικό διευθυντή θα έρθει νέος προπονητή. Ο προπονητής πρέπει να έχει τοντ ελευταίο λόγο για τους παίκτες που θα θέλει να έχει στην ομάδα του».

Για την Ανόρθωση: «Χαίρομαι για τον Βέσκο, ήταν κοντά στην ομάδα, ξέρει την κυπριακή πραγματικότητα. Βοήθησαν οι παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη. Είναι σημαντικό οι παίκτες να κάνουν τη διαφορά. Είναι καλό που η Ανόρθωση έδωσε ευκαιρία στον Βέσκο γιατί του χρόνου αν τον κρατήσει θα είναι καλύτερος».

Για την ΑΕΛ: «Παίζει μεγάλο ρόλο ο προπονητής. Τον έζησα όταν ήταν στο Παραλίμνι και ήταν εκεί ο γιος μου ο Ντανίλο. Μου έλεγε ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Ήξερε να παίρνει αποτελέσματα. Είναι άδικο όταν έρχεται ένας προπονητής στη μέση της σεζόν να λες ότι κάνει λάθη. Μπράβο του, με την εμπειρία του και τον τρόπο του κέρδισε παίκτες όπως ο Παντελή, ο Παπαφώτης. Moυ αρέσει πολύ ο αριστερός μπακ Τζάλμα. Όταν έχει την μπάλα είναι άνετος».

Για την Νέα Σαλαμίνα: «Αν ήταν 0-0 θα ήταν δύσκολο για την ΑΕΛ. Το 1-0 δίνει προβάδισμα. Είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα η ΑΕΛ. Ο Τσίκο και ο Καρλίτος της Νέας Σαλαμίνας είναι καλοί παίκτες. Είναι ένα ματς, όλα μπορούν να γίνουν».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι το έφερε τούμπα η Δόξα και παρέμεινε ζωντανή! -ThemaSports
23/04 @ 21:00

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι το έφερε τούμπα η Δόξα και παρέμεινε ζωντανή!

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα της 11ης αγωνιστικής των πλέι-αουτ, ανάμεσα σε ΑΕΖ και Δόξα.

Συμβιβασμός στο Δασάκι... ΠΑΡΑΤΑΣΗ ζωής για Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια-ThemaSports
23/04 @ 20:53

Συμβιβασμός στο Δασάκι... ΠΑΡΑΤΑΣΗ ζωής για Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια

Με δύο αναμετρήσεις ξεκίνησε η 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Δημοσίευμα: Προτάθηκε σε Κυπριακές ομάδες ο Τορεχόν!  -ThemaSports
23/04 @ 18:28

Δημοσίευμα: Προτάθηκε σε Κυπριακές ομάδες ο Τορεχόν!

Ρεπορτάζ του monobala.gr αναφέρει ότι ο Σίλβα Τορεχόν που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό έχε προταθεί σε Κυπριακές ομάδες.

Οι ενδεκάδες στο ΑΕΖ - Δόξα-ThemaSports
23/04 @ 17:32

Οι ενδεκάδες στο ΑΕΖ - Δόξα

Η ΑΕΖ υποδέχεται την Δόξα για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ. Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Η οικονομική σταθερότητα, προσφέρει υγεία και επιτυχίες σε μια ποδοσφαιρική ομάδα-ThemaSports
23/04 @ 12:12

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Η οικονομική σταθερότητα, προσφέρει υγεία και επιτυχίες σε μια ποδοσφαιρική ομάδα

Νοιώθω μεγάλη απογοήτευση για την κατάσταση η οποία δημιουργήθηκε στην Ανόρθωση, όχι ιδιαίτερα για την  φετινή της πορεία, αλλά για την οικονομική της κατάσταση και την φυγή αξιόλογων ποδοσφαιριστών της και την διαδικασία προσφυγών αρκετά μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών της.

Τρεις ομάδες για ΔΥΟ ευρωπαϊκά εισιτήρια - ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα»-ThemaSports
23/04 @ 10:39

Τρεις ομάδες για ΔΥΟ ευρωπαϊκά εισιτήρια - ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα»

Ο Κυριακάτικος (28/04, 19:00) αγώνας του Άρη με την Πάφος FC στο στάδιο «Αλφαμέγα», είναι ουσιαστικά ένας... τελικός Ευρώπης για τις δύο ομάδες που κυνηγούν την 4η θέση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ