Η Ρόμα επικράτησε 2-0 της Ζάλτσμπουργκ και πέρασε στους «16» του Europa League, όπως και η Ουνιόν Βερολίνου, που... κέρασε τριάρα (3-1) τον Άγιαξ!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ήττα (1-0) στο Ζάλτσμπουργκ ανάγκασε τη Ρόμα να ψάξει μια σπουδαία ανατροπή κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ και η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο τα κατάφερε με το μίνιμουμ... καθαρό σκορ, καθώς λύγισε με 2-0 τους Αυστριακούς!
Μία κοντινή προσπάθεια του Μπελότι στο 33’ έφερε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Ντιμπάλα να αναλαμβάνει δράση στη συνέχεια και να διπλασιάζει τα τέρματα των «τζαλορόσι» με καταπληκτικό τελείωμα επτά λεπτα αργότερα.
Το 2-0 δεν άλλαξε, με την κάτοχο του Europa Conference League να συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία.
Ιστορική πρόκριση πήρε η Ουνιόν Βερολίνου, που επικράτησε 3-1 του Άγιαξ και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα πέρασαν... τρένο στην επόμενη φάση!
Οι Βερολινέζοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο, με τον Κνόχε να ανοίγει το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 20’ και τον Γιουράνοβιτς να κάνει το 2-0 με σουτ έξω από την περιοχή στο 44’.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Ολλανδούς, που μείωσαν στο 47’ με τον Κουντούς, ωστόσο ο Ντούκι σκόραρε για την Ουνιόν τρία λεπτά αργότερα για να αποκαταστήσει το ασφαλές προβάδισμα της ομάδας του – το οποίο δεν ξαναχάθηκε ποτέ μέχρι τη λήξη.
Πηγή: sport-fm.gr
Μακάρι να μην χρειαζόταν στις προτάσεις να μπει παρελθοντικος χρόνος και αυτό το κείμενο να γραφόταν επειδή ο Ντιέγκο θα είχε βάλει ένα μεγάλο γκολ, θα είχε σηκώσει ένα ακόμη σημαντικό τρόπαιο. Ωστόσο μερικές φορές τα πράγματα στην ζωή δεν είναι δίκαια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/06 @ 13:55
Κυκλοφόρησε στα social media η πορωτική ομιλία του Άγγελου Ποστέκογλου πριν από τον τελικό της Τότεναμ στο Europa League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον θρίαμβο της ομάδας του.
22/05 @ 15:39
Ο Καζεμίρο δεν μπορούσε ν' ακούει τον Αντρέ Ονάνα να φωνάζει στους συμπαίκτες του για τις αδυναμίες που παρουσίαζαν και οι δυο τους καυγάδισαν, με τον Βραζιλιάνο να του λέει να μείνει στην εστία του!
22/05 @ 14:44
Όλες οι στιγμές της δικαιολογημένης... παραφροσύνης παικτών και μελών του staff της Τότεναμ στο σφύριγμα της λήξης του μεγάλου τελικού του Γιουρόπα Λιγκ στο Μπιλμπάο!
22/05 @ 10:17
Η Melbourne FC απέτισε τον καλύτερο φόρο τιμής προς τον Άγγελο Ποστέκογλου θυμίζοντας σε όλους την ποδοσφαιρική καριέρα του νυν προπονητή της Τότεναμ και θριαμβευτή του φετινού Europa League.
22/05 @ 08:22
Μετά τον χαμένο τελικό από την Τότεναμ, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ρούμπεν Αμορίμ, αναφέρθηκε στο μέλλον του στους «κόκκινους διαβόλους», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.
22/05 @ 01:30
Διαβάστε τι δήλωσε ο Άγγελος Ποστέκογλου, μετά την ιστορική κατάκτηση του Europa League με την Τότεναμ.
BEST OF THEMASPORTS