Μπορεί η Μπαρτσελόνα να προηγήθηκε νωρίς, όμως η Γιουνάιτεντ τούμπαρε το ματς στο Μάντσεστερ (2-1) και προκρίθηκε στους «16» του Europa League, πετώντας εκτός τους Καταλανούς!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στους «16» του Europa League με βραζιλιάνικη υπογραφή βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διάβολους» να παίρνουν σπουδαία εντός έδρας νίκη με ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα (2-1), πετώντας εκτός Ευρώπης από τον... Φεβρουάριο του Καταλανούς!

Το ματς

Μόλις στο 3’, ο Τερ Στέγκεν έκανε τεράστια επέμβαση. Μετά από μαγική πάσα του Κασεμίρο, ο Μπρούνο Φερνάντες βγήκε τετ-α-τετ μέσα στην περιοχή με τον Γερμανό τερματοφύλακα, ο Πορτογάλος σούταρε με δύναμη αλλά σταμάτησε στο πόδι του γκολκίπερ!

Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός, με την Μπαρτσελόνα στο 15’ να κερδίζει πέναλτι. Ο Μπρούνο Φερνάντες τράβηξε με τα χέρια τον Μπαλτνέ μέσα στην περιοχή, υπήρξε επαφή, ίσως όχι τόσο... έντονη, αλλά δόθηκε. Ο Λεβαντόφσκι ανέλαβε την εκτέλεση, έκανε ένα εντελώς περίεργο σουτ, ο Ισπανός βρήκε τη μπάλα, δοκάρι και μέσα στο 18’!

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην μπορεί καν να απειλήσει… σοβαρά. Στο 23’ ο Μπρούνο Φερνάντες εκτέλεσε μια μακρινή σέντρα στην κίνηση χωρίς να «συγκινηθεί» κανείς, ενώ στο 36’ μια σέντρα-σουτ του Φρεντ έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Μάλιστα στο 45’ λίγο έλειψε να γίνει το 0-2! Ο Ντε Χέα έκανε τραγικό λάθος, αφού έχασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή. Ο Σέρτζι Ρομπέρτο και ο Κεσιέ δεν μπόρεσε να περάσουν τον Κασεμίρο και έτσι σώθηκε η Γιουνάιτεντ!

Στην πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου, ο Φρεντ πήρε την μπάλα ανάμεσα στην άμυνα, την έβαλε μπροστά του μέσα στην περιοχή και με ένα ξερό σουτ στο 47’ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1! Οι Άγγλοι συνέχισαν να απειλούν, με τον Άντονι στο 49’ να σταματιέται τελευταία στιγμή από τον Κρίστενσεν.

Ο Ράσφορντ έχασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Άντονι είχε άλλες δύο ευκαιρίες. Κόντρα στη ροή του ματς, στο 64' ήρθε η τρομερή επέμβαση του Ντε Χέα σε κεφαλιά του Κουντέ! Έδιωξε σε κόρνερ, με τη μπάλα να πηγαίνει μέσα.

Κάπου εκεί, ο δραστήριος Άντονι έδωσε τη λύση. Μετά από δύο σουτ συμπαικτών του που σταμάτησαν στα σώματα της άμυνας, ο Βραζιλιάνος έκανε τρομερό πλασέ και έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Τερ Στέγκεν, για το 2-1 και την ολική ανατροπή στο 74’!

Οι κάρτες και τα σκληρά μαρκαρίσματα δεν άφησαν να δημιουργηθεί καμία φάση. Στο 90+4’ο Λεβαντόφσκι σούταρε και άγγιξε το 2-2, όμως ο Βαράν πετάχτηκε και έδιωξε πάνω στη γραμμή! Ο επόπτης έδωσε οφσάιντ, ωστόσο το replay έδειξε ότι το γκολ θα μετρούσε κανονικά αν έμπαινε. Κάπως έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στον θρίαμβο!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ντε Χέα – Γουάν Μπισάκα (67’ Νταλότ), Βαράν, Μαρτίνες, Σο – Κασεμίρο, Φρεντ, Μπρούνο Φερνάντες – Ράσφορντ (88’ ΜακΤόμινεϊ), Βέγκχορστ (46’ Άντονι), Σάντσο (67’ Γκαρνάτσο).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο (82’ Μάρκος Αλόνσο), Κρίστενσεν, Μπάλντε – Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Κεσιέ, Σέρτζι Ρομπέρτο – Ραφίνια (75’ Φατί), Λεβαντόφσκι.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψυχωμένη Μαρσέιγ, καθάρισε στα πέναλτι την Μπενφίκα!-ThemaSports
19/04 @ 01:04

Ψυχωμένη Μαρσέιγ, καθάρισε στα πέναλτι την Μπενφίκα!

Με τον Μπουμπανιά να σκοράρει στο 79', η Μαρσέιγ έστειλε τον προημιτελικό με την Μπενφίκα στην παράταση (1-0), για πάρει τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά στα πέναλτι.

Προκρίσεις για τη... διπλή Ρόμα και την αήττητη Λεβερκούζεν - Δεν έδωσε συνέχεια στο «καυτό» της ξεκίνημα η Λίβερπουλ-ThemaSports
19/04 @ 00:12

Προκρίσεις για τη... διπλή Ρόμα και την αήττητη Λεβερκούζεν - Δεν έδωσε συνέχεια στο «καυτό» της ξεκίνημα η Λίβερπουλ

Η Ρόμα ντούμπλαρε τις νίκες της (2-1) με τη Μίλαν και πέρασε στους «4». Διατήρησε το αήττητο (1-1) και προκρίθηκε η Μπάγερ. Δεν έφτασε στη Λίβερπουλ το καυτό ξεκίνημα (0-1) στο Μπέργκαμο.

Ο Κλοπ θα χαμογελά και στον αποκλεισμό: «Ας αποτύχουμε με όμορφο τρόπο...»-ThemaSports
18/04 @ 16:17

Ο Κλοπ θα χαμογελά και στον αποκλεισμό: «Ας αποτύχουμε με όμορφο τρόπο...»

Είναι το σήμα κατατεθέν του και με αυτό θέλει να τον θυμούνται. Οπότε, ο Κλοπ ξεκαθάρισε πως ακόμα κι αν συμβιβαστεί με τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από την Αταλάντα στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, θέλει η ομάδα του ν’ αποχωρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Europa League: Ιταλικός εμφύλιος... part 2!-ThemaSports
18/04 @ 11:19

Europa League: Ιταλικός εμφύλιος... part 2!

Το σπουδαίο ματς της Ρόμα με τη Μίλαν ξεχωρίζει στο των δεύτερων αγώνων για τα προημιτελικά του Europa League.

ΣΟΚΑΡΕ το «Άνφιλντ» η Αταλάντα - Τεράστιο διπλό της Ρόμα, νίκες και για Λεβερκούζεν, Μπενφίκα-ThemaSports
12/04 @ 00:15

ΣΟΚΑΡΕ το «Άνφιλντ» η Αταλάντα - Τεράστιο διπλό της Ρόμα, νίκες και για Λεβερκούζεν, Μπενφίκα

Τεράστια διπλά πέτυχαν Αταλάντα και Ρόμα κόντρα σε Λίβερπουλ (0-3) και Μίλαν (0-1) κάνοντας μεγάλο βήμα πρόκρισης για τους «4»! Νίκες και για Λεβερκούζεν-Μπενφίκα απέναντι σε Γουέστ Χαμ και Μαρσέιγ.

Λίβερπουλ: Χωρίς σημαίες το KOP κόντρα στην Αταλάντα - Δείτε γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
10/04 @ 17:29

Λίβερπουλ: Χωρίς σημαίες το KOP κόντρα στην Αταλάντα - Δείτε γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ γνωστοποίησαν πως στο ματς κόντρα στην Αταλάντα δεν θα υπάρχουν σημαίες στο Kop ως αντίδραση στην αύξηση των τιμών στα εισιτήρια διαρκείας τη νέα σεζόν, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τονίζει πως καταλαβαίνει τη στάση τους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ