Ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αρχικό σχόλιο: «Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις για να προχωρήσουμε όπως είναι η επιθυμία του προέδρου. Η διαδικασία είναι διαπραγματεύσεις μεταξύ σωματείου και εταιρείας. Εάν προκύψει οποιαδήποτε κατάληξη θα πάμε σε γενική συνέλευση όπου θα αποφασιστεί πως θα προχωρήσουμε και αφότου εξηγηθούν όλες οι λεπτομέρειες. Θα αναλυθούν όλα όσα πρέπει για να είναι πλήρως ενήμερα τα μέλη και αναλόγως θα προχωρήσουμε».

Ακολούθως πρόσθεσε: «Νομίζω από την πλευρά της Εταιρείας, είναι ξεκάθαρο και από τις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου ότι από πλευράς του προέδρου πρέπει θα ξεκαθαρίσει η διαδικασία για να προχωρήσουμε να βρούμε μια λύση για το καλό της Ομόνοιας. Ούτε για να εξυπηρετηθεί μόνο το καλό της ποδοσφαιρικής ομάδας, ούτε μόνο αυτό του σωματείου. Είμαι φύσει αισιόδοξος αλλά πρέπει να δουλέψουμε σωστά με αλληλοκατανόηση και σεβασμό και να προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε μία συμφωνία για το καλό και των δύο πλευρών και κυρίως της Ομόνοιας».

Για του στόχους και των δύο πλευρών: «Έγιναν λάθη, δεν πάει καλά το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά πρέπει να ενσκήψουμε σε αυτά να δούμε πως μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Βλέπουμε μεγάλες ομάδες να κάνουν λάθη και να πέφτουν, αλλά να βρίσκουν τη δύναμη και να σηκώνονται. Πρέπει να βρεθεί η δύναμη και η αυτοπεποίθηση για να παλέψεις και να βρεθείς εκεί που πρέπει. Να έρθει ξανά σε σημείο η Ομόνοια να διεκδικεί τους υψηλότερους στόχους, πρωταθλήματα, κύπελλα, καλές πορείες στην Ευρώπη, αλλά διακρίσεις και στα υπόλοιπα αθλήματα του σωματείου».

Για τη σημαντικότητα της στήριξης από τον κόσμο: «Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πως για να πρωταγωνιστήσει η Ομόνοια, δεν είναι θέμα οικονομικό μόνο. Να έρθει δηλαδή ένας άνθρωπος για να βάλει 50.000.000 και να πρωταγωνιστήσει. Η Ομόνοια διαχρονικά στηρίζεται στον κόσμο της για να πρωταγωνιστήσει και να είναι αυτός παρών. Οποιοσδήποτε που πέρασε από την Ομόνοια, αυτό που θυμάται πάντα είναι το μοναδικό συναίσθημα της υποστήριξης του κόσμου. Αν δεν είναι στην Ομόνοια δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό. Είναι ανεκτίμητη η δύναμη που δίνει ο κόσμος και η αγάπη που λαμβάνει η Ομόνοια.

Να τονίσω ότι ο κόσμος συμμετέχει στα της Ομόνοιας, δίνοντας από το υστέρημά του, όχι από το περίσσευμά του. Από τους κουμπαράδες τους, από τις συντάξεις τους, αυτό είναι τεράστιας αξίας. Αυτός είναι ο Ομονοιάτης. Η Ομόνοια είναι μια αγάπη από την οποία ο Ομονοιάτης δεν θέλει ποτέ να χωρίσει.

Θα μπουν κάποιες θέσεις κάτω, να συζητήσουμε με κατανόηση, να βρούμε λύσεις στα θέματα που θα τεθούν κάτω. Εμείς αναγνωρίζουμε και κανείς δεν αμφισβητεί ότι με την έλευσή του σώθηκε οικονομικά το σωματείο. Είχαμε μια κακή χρονιά, όμως, κανείς δεν θα ξεχάσει το τι ακολούθησε τα επόμενα τρία χρόνια. Όλα αυτά δεν μπορεί να τα αγνοήσει κάποιος και κρίνεται πολύ θετικό το τι έγινε τα τελευταία χρόνια. Έγιναν όμως και λάθη… Φέτος τα πράγματα δεν πάνε καλά. Πρέπει να δούμε τι κάναμε καλά πριν και διακρινόταν η Ομόνοια και να δούμε πως θα έλθουν ξανά οι επιτυχίες και να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη του κόσμου.

Γενικά στον αθλητισμό χρειάζεται μια δυνατή Ομόνοια. Φέτος είχαμε μια εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία, αλλά πήραμε και την πετοσφαιρική ομάδα στους “8” του CEV Challenge Cup και όλοι αξίζουν συγχαρητήρια που είναι εκεί. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας που είναι εκεί. Πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλα τα αθλήματα. Πρέπει να νιώθουν περήφανοι οι αθλητές που φοράνε τη φανέλα της Ομόνοιας και να δίνουν τα πάντα.

Σίγουρα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια στα υπόλοιπα τμήματα παρόλο που δεν έχουμε μεγάλους προϋπολογισμούς. Όλοι οι προϋπολογισμοί είναι 750.000 ευρώ, έρχονται και κάποιες χορηγίες από τις Ομοσπονδίες. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα αθλήματα. Μέσα από τις Ακαδημίες θέλουμε να βγάλουμε δικούς μας αθλητές για να ανεβάσουν επίπεδο τα τμήματα του συλλόγου για να έρθουν επιτυχίες δίνοντας χαρά στον κόσμο».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι «ντόπες» του πράσινου λαού στην αποστολή της Ομόνοιας πριν φτάσει στη Λάρνακα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 15:12

Οι «ντόπες» του πράσινου λαού στην αποστολή της Ομόνοιας πριν φτάσει στη Λάρνακα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ανέβασε βίντεο με τον κόσμο της ομάδας να «ντοπάρει» ψυχολογικά παίκτες και τεχνική ηγεσία, λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα»!

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον-ThemaSports
22/04 @ 22:24

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον

Στη νέα εκπομπή TOTAL GREEN έγινε αναφορά στα αγωνιστικά δεδομένα της Ομόνοιας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Away Days: Η παρακάμερα με ΑΕΚ στην Αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
22/04 @ 17:45

Away Days: Η παρακάμερα με ΑΕΚ στην Αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια παρουσιάζει την παρακάμερα της ήττας από την ΑΕΚ...

Ομόνοια: Ο Αναστασίου δεν είχε και αυτό το... αντίδοτο-ThemaSports
22/04 @ 19:32

Ομόνοια: Ο Αναστασίου δεν είχε και αυτό το... αντίδοτο

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ και βγήκε εκτός της κούρσας του πρωταθλήματος.

Η εξάρτηση της Ομόνοιας έχει... ονοματεπώνυμο-ThemaSports
23/04 @ 20:07

Η εξάρτηση της Ομόνοιας έχει... ονοματεπώνυμο

Στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ φάνηκε ξεκάθαρα η απουσία του Ρόμαν Μπεζούς και πόσο εξαρτημένοι είναι οι πράσινοι στο επιθετικό κομμάτι από τον Ουκρανό άσο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ