Η ώρα της εκδίκασης για την έφεση στο Ατρόμητος-ΑΕΚ

Η ώρα της εκδίκασης για την έφεση στο Ατρόμητος-ΑΕΚ

Η έφεση της ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για την τύχη του αγώνα με τον Ατρόμητο θα εκδικαστεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα εκδικαστεί η έφεση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 15:30 και ενώ η ημέρα είχε γίνει γνωστή από την Τρίτη (21/2).

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό υπήρξε απόφαση για κανονική διεξαγωγή της αναμέτρησης, καθώς κρίθηκε ότι δεν υπήρξε υπαιτιότητα των Περιστεριωτών, που είναι γηπεδούχοι.

Η Ένωση κατέθεσε εν συνεχεία έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, θεωρώντας πως θα δικαιωθεί πατώντας στο σκεπτικό της απόφασης και δεν θα υπάρξει διεξαγωγή του παιχνιδιού, κερδίζοντάς τον με 3-0 άνευ αγώνα.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άμα δεν υπολογίζεις το χρήμα - Γκριεζμάν και Γιορέντε γιόρτασαν την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey με κρασί αδιανόητης αξίας

Άμα δεν υπολογίζεις το χρήμα - Γκριεζμάν και Γιορέντε γιόρτασαν την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey με κρασί αδιανόητης αξίας

Μετά την πρόκριση της Ατλέτικο στον τελικό, οι δυο ποδοσφαιριστές γιόρτασαν με ένα τραπέζι γεμάτο θαλασσινά και κρασιά αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

BEST OF THEMASPORTS