Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο από τον καβγά που ξέσπασε σε αγώνα της ομάδας του Ντουάιτ Χάουαρντ στην Ταϊβάν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Γενική σύρραξη προκλήθηκε σε αγώνα των Taoyuan Leopards του Ντουάιτ Χάουαρντ και των TaiwanBeer HeroBears. Η ομάδα του πρώην NBAερ προηγούταν με 18 πόντους (120-102) ένα λεπτό πριν το φινάλε του ματς, όταν ο γκαρντ Chen Hsiao-jung έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο του αντιπάλου του, Chiang Yu-an, στην προσπάθειά του να "ξεμαρκαριστεί".

Οι δυο τους πήγαν να πιαστούν στα χέρια, με τους υπόλοιπους αθλητές και τους διαιτητές να μπαίνουν στη μέση για να ηρεμήσουν την κατάσταση. Ωστόσο, ο βοηθός προπονητή των HeroBears τρελάθηκε και χίμηξε προς τον συμπαίκτη του Χάουαρντ. Τελικά το παιχνίδι διεκόπη για 20 λεπτά και ο διαιτητής απέβαλε συνολικά 12 άτομα.

 

 

 
Πηγή: www.sport24.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Πετρούσεφ, τη Δευτέρα οι εξετάσεις-ThemaSports
12/05 @ 22:35

Δεν φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Πετρούσεφ, τη Δευτέρα οι εξετάσεις

Στον Ολυμπιακό επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση του Φίλιπ Πετρούσεφ, ωστόσο ο Σέρβος θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα (13/05) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Εκθρόνισε τον Παναθηναϊκό με 30άρα και μυθικό Σπάρταλη και σήκωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
12/05 @ 20:37

Εκθρόνισε τον Παναθηναϊκό με 30άρα και μυθικό Σπάρταλη και σήκωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Στέφανο Σπάρταλη να κάνει μυθικό ματς (28π., 15ρ.), ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Final 8 με σκορ 75-45, κατακτώντας έτσι το 4ο πρωτάθλημα Εφήβων στην ιστορία του!

Χαλαρή κατοστάρα για Ολυμπιακό στη Ρόδο με αγωνία για τον Πετρούσεφ!-ThemaSports
12/05 @ 19:55

Χαλαρή κατοστάρα για Ολυμπιακό στη Ρόδο με αγωνία για τον Πετρούσεφ!

Ο Ολυμπιακός ήρθε με... φόρα από την Βαρκελώνη, διέλυσε τον Κολοσσό Ρόδου με +34 (100-66) και έκλεισε θετικά την Β' φάση. Έξι διψήφιοι παίκτες για τους "ερυθρόλευκους" που ανησυχούν για τον τραυματισμό του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»-ThemaSports
30/04 @ 15:29

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι η Μακάμπι θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο για το Game 3 (30/4, 20:00), με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!-ThemaSports
30/04 @ 16:19

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να απουσιάζει, όμως ο Ντίνος Μήτογλου έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν, πως μπορεί να καλύψει το «κενό» του Ισπανού και ανεξαρτήτως κόπωσης, να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!  -ThemaSports
30/04 @ 16:38

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!

Κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR(30/4, 20:00).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ