Στον πρώτο αγώνα κόμπακ του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής
• Ο νικητής χρειάστηκε να κερδίσει σε αγώνα μπαράζ τους Γιώργο Κλεάνθους και Ανδρέα Μάστρου, με τους οποίους βρέθηκε ισόβαθμος στον κανονικό αγώνα με 97/100!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με το … δεξί, μπήκε στο φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κόμπακ, ο πρωταθλητής του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου Ντίνος Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν ο νικητής του πρώτου πρωταθληματικού αγώνα για το «Κύπελλο Αμμοχώστου», που έγινε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο “Λάκης Ψημολοφίτης”, περασμένη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Βέβαια για να φτάσει στη νίκη ο σκοπευτής της Πάφου, χρειάστηκε να κερδίσει σε αγώνα μπαράζ τους Γιώργο Κλεάνθους της ΣΚΟΛΕΥ και Ανδρέα Μάστρου της ΣΚΟΕΠΑ, με τους οποίους βρέθηκε ισόβαθμος στους 100 δίσκους του κανονικού αγώνα με 97 επιτυχίες. Στον αγώνα μπαράζ που οδηγήθηκαν οι τρεις αθλητές, Κωνσταντίνου πήρε τη νίκη με 24/25, έναντι 22/25 των δυο αντιπάλων του, οι οποίοι για να ξεκαθαρίσουν την κατάταξη οδηγήθηκαν σε αγώνα «ξαφνικού θανάτου», όπου ο Κλεάνθους εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη με 4 επιτυχίες έναντι 3 του Μάστρου.
Με το 97/100 που πέτυχαν οι Μάστρου και Κλεάνθους εξασφάλισαν και την πρώτη θέση, ο πρώτος στην Γ’ κατηγορία και ο δεύτερος στην Δ’ κατηγορία. Στη Β’ κατηγορία πρώτευσε ο Σάββας Ιωάννου της ΣΚΟΚΕΡ με 94/100, ενώ ο νεαρός Γιώργος Παναγή της ΣΚΟΛΑΡ πήρε την πρώτη θέση στους Έφηβους με 88/100. Στις άλλες κατηγορίες, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΑΡ ήταν ο νικητής στους Σίνιορς με 95/100, ο Ανδρέας Κατζιανής στους Βετεράνους με 89/100 και ο Δημήτρης Λόρδος στους Μάστερς με 81/100. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα κόμπακ για το «Κύπελλο Αμμοχώστου», ήταν τα ακόλουθα σε κάθε κατηγορία:
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Ντίνος Κωνσταντίνου ΣΚΟΠΑΦ 97/100
- Ανδρέας Ανδρέου ΣΚΟΛΑΡ 96/100
- Χάρης Κωνσταντίνου ΣΚΟΛΕΜ 96/100
- Ιάσονας Τζιοβάνης ΣΚΟΕΠΑ 96/100
- Άγγελος Κωνσταντίνου ΣΚΟΚΕΡ 95/100
- Κύπρος Κυπριανού ΣΚΟΛΕΥ 95/100
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Σάββας Ιωάννου ΣΚΟΚΕΡ 94/100
- Μάριος Μπεΐτης ΣΚΟΚΕΡ 94/100
- Κωνσταντίν. Ονησιφόρου ΣΚΟΛΕΜ 94/100
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Ανδρέας Μάστρου ΣΚΟΕΠΑ 97/100
- Άγγελος Κόσκροβ ΣΚΟΛΑΡ 93/100
- Νικόλας Μανιταρά ΣΚΟΛΑΡ 92/100
Δ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Γιώργος Κλεάνθους ΣΚΟΛΕΥ 97/100
- Γιώργος Αριστείδης ΣΚΟΛΑΡ 95/100
- Κωνσταντίνος Κυριάκου ΣΚΟΑΜ 94/100
ΕΦΗΒΟΙ
- Γιώργος Παναγή ΣΚΟΛΑΡ 88/100
- Ιάκωβος Αβρααμίδης ΣΚΟΛΕΥ 81/100
- Σαλίχ Κιράνογλου ΣΚΟΑΜ 75/100
ΣΙΝΙΟΡΣ
- Κωστάκης Κωνσταντίνου ΣΚΟΛΑΡ 95/100
- Γιώργος Κασενίδης ΣΚΟΛΑΡ 93/100
- Μάρκ Μίλαν ΣΚΟΛΕΜ 92/100
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ
- Ανδρέας Κατζιανής ΣΚΟΑΜ 89/100
- Μίκης Φυλακτού ΣΚΟΛΕΥ 82/100
- Νίκος Πετρίδης ΣΚΟΛΕΥ 81/100



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
- & 1Α. Ο νικητής του αγώνα Ντίνος Κωνσταντίνου
- Οι τρεις αθλητές που ισοφάρισαν στην πρώτη θέση και αγωνίστηκαν σε αγώνα μπαράζ. Στο κέντρο ο νικητής Ντίνος Κωνσταντίνου, αριστερά ο Γιώργος Κλεάνθους και δεξιά ο Ανδρέας Μάστρου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/06 @ 11:05
Εξαιρετικά τιμητική απόφαση για την Κύπρο έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC) στο πλαίσιο των διορισμών των Μελών που θα συγκροτούν τις διάφορες Επιτροπές της για την προσεχή τετραετία 2025–2029.
29/06 @ 23:39
Ο κυπριακός στίβος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β΄ Κατηγορία τού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, παρά την πολύ καλή προσπάθεια όλων των αθλητών και αθλητριών μας και των προπονητών που τους καθοδήγησαν στη διάρκεια του διημέρου, αλλά και της διοικητικής ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ Περικλή Μάρκαρη, οι οποίοι βρίσκονταν στο πλευρό τους.
28/06 @ 23:55
Εξαιρετικά κύλησε η τρίτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων για την Ελλάδα, η οποία βγήκε όχι μόνο βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά, αποσπάστηκε και με 22 βαθμούς!
28/06 @ 23:10
Η τρομερή αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια που βρίσκεται στη Σύρο για το Stoiximan AegeanBall Festival 2025, όταν έμαθε για το απίθανο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου!
28/06 @ 22:45
Ο 61χρονος έμπειρος οδηγός, μετέβη για να ανεβεί τα βουνά της Καβάλας, κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι, όμως για άγνωστο λόγο το όχημά του ντελαπάρισε.
28/06 @ 21:50
Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για τη νίκη του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, τονίζοντας πως ήθελε να «διαλύσει» τους αντιπάλους του απόψε για να στείλει ένα θετικό μήνυμα στην ελληνική αποστολή
BEST OF THEMASPORTS