Κελεπούρι από Γκάνα με στάση στην Σλοβενία!

Κελεπούρι από Γκάνα με στάση στην Σλοβενία!

Τα περισσότερα φώτα «πέφτουν» στους παίχτες της γραμμή κρούσης του Άρη, ειδικά μετά από παιχνίδια που η ομάδα τα «καθαρίζει» με συνοπτικές διαδικασίες.

Πολλοί ίσως να μην πρόσεξαν έναν αμυντικό παίχτη, που έχει… τρομερές ικανότητες. Είναι από τους πιο σταθερούς παίχτες της Λεμεσιανής ομάδας.

Η βασική του θέση είναι ακραίο μπακ (δεξιά), όταν χρειαστεί μπορεί να αγωνιστεί και στόπερ.

Ο 23χρονος Γκανέζος Έρικ Μποάκι ήρθε το καλοκαίρι στην Λεμεσό. Η προηγούμενη του ομάδα ήταν η Ολύμπια Λουμπλιάνας.

Δείτε απλώς τα νούμερα του, στην Σλοβενική ομάδα, πριν… πάρει το αεροπλάνο για Κύπρο. Είχε γεμάτες χρονιές…

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

US Open: Ο Βαβρίνκα είπε «αντίο» στο τελευταίο slam της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

US Open: Ο Βαβρίνκα είπε «αντίο» στο τελευταίο slam της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σταν Βαβρίνκα αποχαιρέτησε το US Open, το οποίο ήταν και το τελευταίο slam της καριέρας του. Ο Ελβετός (Νο127), όπως και στο Wimbledon έτσι και στη Νέα Υόρκη ηττήθηκε από τον Ιταλό (Νο43), Ματέο Μπερετίνι με 7-6(4), 7-6(3), 6-0 μετά από δύο ώρες και 47 λεπτά.