Θλίψη στον ΑΠΟΕΛ: «Έφυγε» ο Τρύφωνας

Θλίψη στον ΑΠΟΕΛ: «Έφυγε» ο Τρύφωνας

Έφυγε από τη ζωή ο 24χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ Τρύφωνας Γεωργίου, ο οποίος έδινε τον τελευταίο καιρό μάχη με την επάρατη νόσο.

 Η ανάρτηση από την οπαδική σελίδα APOEL PARTIDARIOS:

«Ακόμη ένα νεαρός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, ο Τρυφωνας Γεωργίου (24 ετών) από την Κοκκινοτριμυθια έχασε την μάχη απέναντι στην καταραμένη αρρώστια.

Τα λόγια είναι παρά πολύ λίγα σ´αυτες τις περιπτώσεις, όταν φεύγουν τόσο άδικα νεαρά άτομα.

Αιώνια σου η μνήμη Τρυφωνα και τώρα θα μας βλέπεις από εκεί ψηλά με τα υπόλοιπα αδέλφια.

»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι: «Φωτιά» στο πετρέλαιο μετά το «όχι» Τραμπ - Πάνω από τα 106 δολάρια το Brent

Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι: «Φωτιά» στο πετρέλαιο μετά το «όχι» Τραμπ - Πάνω από τα 106 δολάρια το Brent

Πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι κινούνται στις πρωινές χρηματιστηριακές συναλλαγές της Ασίας τη Δευτέρα (28/09) οι τιμές του πετρελαίου, στη «σκιά» της κλιμάκωσης της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν και αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε την πρόταση της Τεχεράνης για άνοιγμα του Ορμούζ υπό προϋποθέσεις μέσα σε επτά ημέρες.