Ο Ντουέιν Μπέικον φέρεται να είναι απογοητευμένος στον Παναθηναϊκό, κάτι που συμβαίνει και με άλλους παίκτες. Ποιος είναι ο λόγος;
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Παναθηναϊκός απογοητεύει στην Euroleague τους τελευταίους μήνες, έχοντας πολλές μαζεμένες ήττες, ενώ στη «διαβολοβδομάδα» που πέρασε είχε δυο κακές εμφανίσεις κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπασκόνια στην Ισπανία.
Οι παίκτες του τριφυλλιού δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες, η πίεση είναι μεγάλη, όπως και η απογοήτευση, με τον Ντουέιν Μπέικον να είναι αυτός που είναι πιο εκφραστικός και πιο απογοητευμένος με την εικόνα του τριφυλλιού. Τόσο την αγωνιστική όσο και τη βαθμολογική. Για αυτό τον λόγο και ξέσπασε στο ματς με την Μπασκόνια κάνοντας μια απρεπέστατη χειρονομία.
Το δικό του σχόλιο με αφορμή τη συγκεκριμένη κίνηση του Αμερικανού γκαρντ-φόργουορντ στο παιχνίδι με τους Βάσκους για την Euroleague την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε ο Ντονάτας Ουρμπόνας.
Αναλυτικά όσα αναφέρθηκαν στο podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας:
«Συζητάμε γι’ αυτή τη χειρονομία που έκανε ο Μπέικον στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, αλλά προσωπικά αυτό πιστεύω ότι είναι απολύτως σχετικό και συνδέεται με την απογοήτευση που ίσως αισθάνεται και εκείνος, και άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή», υποστήριξε ο Λιθουανός δημοσιογράφος.
«Η ομάδα είναι ασταθής, χάνει, η γλώσσα του σώματος δείχνει συνεχώς -όχι… μια φορά το μήνα- ότι υπάρχει ένα ανησυχητικό πρόβλημα», ανέφερε ο γνωστός ρεπόρτερ μιλώντας στο “Urbonus” podcast.
Πηγή: www.to10.gr
Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης στο Stade de la Tuiliere με αντίπαλο τη Λωζάνη, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 16:57
Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό και επίσημα ότι ανανέωσε την συνεργασία του μέχρι το 2027 με τον Σλούκα
05/11 @ 14:04
Ο Νίκολα Κάλινιτς τόνισε ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να "χτυπήσει" τον Παναθηναϊκό στη ρακέτα, λόγω των απουσιών που έχει στην φροντ λάιν.
04/11 @ 17:22
Με στόρι στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα, τονίζοντας πως απομένει η απόκτηση ενός ψηλού καθώς «έχουμε 12 και είναι όλοι τραυματίες».
04/11 @ 16:49
Ο Κώστας Σλούκας συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και συμφώνησαν άμεσα στην επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, με τον αρχηγό να παραμένει στον Παναθηναϊκό έως το 2027!
01/11 @ 23:32
Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησής του με τον Κολοσσό, κάνοντας λόγο για τραμπουκισμούς σε βάρος παικτών της.
31/10 @ 23:39
Διαβάστε τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα του Μονακό-Παναθηναϊκός AKTOR.
BEST OF THEMASPORTS