Γιάννης Ιωάννου

Πήρε το ζητούμενο η ΑΕΛ έστω και δύσκολα κόντρα στον Ακρίτα, είναι στο -4 από την 6η θέση, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε και δικαιούται να ελπίζει στο... "θαύμα", έστω κι αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, αφού έχει και πολύ δύσκολο στο φινάλε του Β΄ γύρου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Θυμίζουμε ότι οι "γαλαζοκίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά: Πάφο εκτός έδρας, ΑΕΚ εντός, Ανόρθωση εκτός και Απόλλων εντός, ενώ ενδιάμεσα είναι οι δύο επίσης πολύ δύσκολοι αγώνες για τους "8" του κυπέλλου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Κακά τα ψέματα, στην ΑΕΛ έστω κι αν το παραδέχονται για... ευνόητους λόγους, το μυαλό τους είναι από τώρα και στον πρώτο προημιτελικό της 14ης Φεβρουαρίου στο στάδιο Άλφαμεγα, όπου θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη κόντρα στους φορμαρισμένους "ερυθρόλευκους", για να πάει με προβάδισμα έστω και μικρό, στη ρεβάνς του "Αμμόχωστος".

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η Λεμεσιανή ομάδα θα αδιαφορήσει το ματς με την Πάφο, καμία σχέση... Θα κυνηγήσει τη νίκη όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι, όμως ρεαλιστικά ομιλούντες, ο στόχος της κατάκτησης του κυπέλλου φαντάζει πιο προσιτός, ειδικά αν αποκλείσει τη Νέα Σαλαμίνα και περάσει στα ημιτελικά, από το να τα φέρει όλα τούμπα στο φινάλε του Β΄ γύρου και να εξασφαλίσει θέση στο Α΄ γκρουπ ενόψει της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Από αύριο η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης (08/02, 19:00) κόντρα στην Πάφος FC θα μπει στην τελική ευθεία, με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι να περιμένει μέχρι την τελευταία προπόνηση για να δει αν θα έχει επιστροφές, ενώ κάποιοι από αυτούς που αγωνίστηκαν αλλαγή απέναντι στον Ακρίτα, διεκδικούν θέση βασικού.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ-ThemaSports
04/05 @ 12:18

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο Ανδρέας Μακρής ξεχώρισε την φετινή περίοδο, παρά την κακή σεζόν της ΑΕΛ.

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ