Φωτιές έχει ανάψει στην κόντρα Shakira – Gerard Piqué το νέο τραγούδι που απαντάει άμεσα στην Κολομβιανή τραγουδίστρια μέσα στο κλίμα έντασης που έχει ήδη δημιουργηθεί ανάμεσα στους δύο πρώην.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρόκειται για ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Youtube στις 16 Ιανουαρίου αλλά πριν λίγες ημέρες κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης. Η ομάδα Ισπανών μουσικών με τους ράπερ Sansixto, Dife, MMP kai Willy D τραγουδώντας υποστήριξαν τον αστέρα του πράσινου χορταριού, με τους πρώτους στίχους «Άκου Shaki. Τι έγινε;» να καθιστούν σαφή τον στόχο τους.

Ανάμεσα στα θέματα που αναφέρουν μελωδικά είναι και η κατηγορία που βαραίνει την εντυπωσιακή celebrity για φοροδιαφυγή, την οποία φέρεται να διέπραξε σε βάρος του ισπανικού δημοσίου κατά τις χρονιές 2012-2014 αλλά και στα όσα η ίδια έχει αναφέρει μέσα από το δικό της τραγούδι για τη νέα αγαπημένη του Piqué, Clara Chia.

«Αν πληρώσει το Δημόσιο, δεν της μένει τίποτα. Έλα, δήλωσε (de-clara). Μόνο εσύ, μια πιο ενοχλημένη γάτα», ακούμε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, δεν έλειψαν οι περιβόητες αναφορές στις εταιρίες Casio και Rolex, ενώ έγινε λόγος και για την Renault Twingo: «Έχω δέκα Rolex, μπορώ να πετάξω ένα. Λίγο…chia για το πρωινό σου… δεν είναι αντικατάσταση, είναι βελτίωση. Βλέπω στο Casio μου ότι ήρθε η ώρα σου. Βλέπω τη ζήλια, σε κατατρώει…».

Στα social media η κοινή γνώμη εμφανίζεται διχασμένη καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι καλλιτέχνες αυτοί εκμεταλλεύονται την κατάσταση και προσδοκούν λίγα μόνο λεπτά φήμης, ενώ άλλοι δείχνουν να διασκεδάζουμε με το ρυθμό και τους καυστικούς στίχους.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο Sansixto έχει αποκαλύψει δημόσια στο Twitter ότι αποτελεί θαυμαστή του Piqué από την παιδική του, κιόλας, ηλικία.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε εάν η Shakira, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες νέο τραγούδι μαζί με την επίσης Κολομβιανή Karol G, θα πάρει θέση στα παραπάνω, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μικρό μουσικό δώρο γενεθλίων στον πρώην σύντροφό της.

Και ο πόλεμος δεν έχει τελειωμό…

Sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μάχη» ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια της Πρέμιερ Λιγκ για τον Μουσιάλα!-ThemaSports
19/04 @ 14:26

«Μάχη» ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια της Πρέμιερ Λιγκ για τον Μουσιάλα!

«Μάχη» αγγλικών ομάδων για τον Τζαμάλ Μουσιάλα.

Τυχαίο ή ο... ορισμός της «σπόντας»; Η ανάρτηση της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της Σίτι-ThemaSports
18/04 @ 23:27

Τυχαίο ή ο... ορισμός της «σπόντας»; Η ανάρτηση της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μόλις αποκλειστεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα κάνει όλο τον δρόμο στο φετινό Champions League, ώστε να βρεθεί στο Wembley. Απεναντίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι εκεί για το Κύπελλο Αγγλίας. Και θέλησε να το... υπενθυμίσει, παρότι και οι «πολίτες» βρίσκονται στους «4» του ίδιου θεσμού!

Καταργούνται οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας από τη σεζόν 2024-25!-ThemaSports
18/04 @ 16:42

Καταργούνται οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας από τη σεζόν 2024-25!

Οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας θα καταργηθούν από τον πρώτο γύρο την επόμενη σεζόν ως μέρος μιας εξαετούς συμφωνίας με την Premier League για την ενίσχυση της εγχώριας διοργάνωσης, ανακοίνωσε σήμερα (18/4) η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA).

Καταγγελία για ρατσιστικές προσβολές των οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ!-ThemaSports
18/04 @ 15:15

Καταγγελία για ρατσιστικές προσβολές των οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ!

Επιστολή στην UEFA με καταγγελίες για ρατσιστικές προσβολές οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ουσμάν Ντεμπελέ έστειλε η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Encara Messi»: Όταν ο Μέσι «ντύθηκε» για πρώτη φορά, Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 14:17

«Encara Messi»: Όταν ο Μέσι «ντύθηκε» για πρώτη φορά, Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

18 Aπριλίου 2007: Ο Λιονέλ Μέσι, αποφασίζει ότι έχει έρθει η στιγμή να περάσει στους αιώνες. Πως; Προσφέροντας στο κοινό, την «μοντέρνα» εκδοχή της μυθικής κούρσας του Ντιέγκο Μαραντόνα κόντρα στην Αγγλία, στην αναμέτρηση με τη Χετάφε.

Οι επτάψυχοι Μαδριλένοι επιβίωσαν στη ρωσική ρουλέτα και πέταξαν στους "4" του Champions League-ThemaSports
18/04 @ 00:44

Οι επτάψυχοι Μαδριλένοι επιβίωσαν στη ρωσική ρουλέτα και πέταξαν στους "4" του Champions League

Η Μάντσεστερ Σίτι στρίμωξε στα σχοινιά την Ρεάλ, την «σφυροκόπησε», όμως Βασίλισσα της Ευρώπης είναι μία! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επιβίωσε στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση), πέταξε εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια και προκρίθηκε στους «4» του CL!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ