Οι οπαδοί της Φενέρ έστησαν μπλόκο στους διαιτητές στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί της Φενέρ έστησαν μπλόκο στους διαιτητές στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακοί, Τούρκοι φίλαθλοι κράτησαν τους διαιτητές για μικρό διάστημα στο παρκέ, διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις τους.

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε ξεσπούν σε έντονες αποδοκιμασίες μόλις τελείωσε η 2η περίοδος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Με το σκορ στο 51-30 υπέρ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι τρεις διαιτητές πήραν το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Μόνο που οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Τζόσεφ Μπισάνγκ και Κάρλος Κόρτες είδαν φίλους της Φενέρ να μπαίνουν στο παρκέ και να τους κλείνουν το δρόμο για τη φυσούνα. 

Οι ίδιοι έμειναν στη θέση τους και περίμεναν από τη μία να ηρεμήσουν τα πνεύματα και από την άλλη την παρέμβαση των ανθρώπων της Φενέρ προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος.

Τελικά, μπήκαν στα αποδυτήρια - με τη συνοδεία μελών της τουρκικής ομάδας - περνώντας ανάμεσα από πολλούς φιλάθλους, ενώ την ίδια ώρα τα ντεσιμπέλ από τις αποδοκιμασίες ολοένα και ανέβαιναν.

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τα βλέμματα στην κληρωτίδα: Οι πιθανοί αντίπαλοι Ομόνοιας και Πάφου στα πλέι οφ του Europa League!

Τα βλέμματα στην κληρωτίδα: Οι πιθανοί αντίπαλοι Ομόνοιας και Πάφου στα πλέι οφ του Europa League!

Σε ρυθμούς κλήρωσης κινούνται Ομόνοια και Πάφος FC, καθώς πριν από τις πρώτες τους αναμετρήσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League θα μάθουν τους υποψήφιους αντιπάλους τους για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.