Πόλυς ΧαραλάμπουςΟ Χάρης Γλυκής, πρώην διαιτητής, αποκάλυψε το όνομα του ενδιαφερόμενου για αγορά της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ. Πρόκειται για τον Σαλέμ Αχμέτ Μπαομπέϊτ (φωτό), με καταγωγή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πριν 25 μέρες, επένδυσε χρήματα για αγορά της Γαλλικής ομάδας Σετέ (Δ’ κατηγορίας), μαζί με τον Νιγηριανό Ολαντούτζι Μαγιόβα.
Η ομάδα αυτή βρισκόταν στο… χείλος της οικονομικής καταστροφής, όπως ανάφερε ο πρόεδρος της. Βρήκαμε ένα δημοσίευμα στις 7 Ιανουαρίου 2023 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που έλεγε ότι γενικός διευθυντής της Σέτε, θα αναλάμβανε ο Λοράντ Ντεσό.
*H αντίδραση του Γλυκή και τ' όνομα του Άραβα...
Να σημειώσουμε, ότι από τότε που βγήκαν στην επιφάνεια, πληροφορίες περί ενδιαφερόμενων επενδυτών για τους γαλαζοκίτρινους, ακουγόταν ότι υπάρχει και Νιγηριανός στον... χορό.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εντυπωσιακή φιέστα του Ολυμπιακού και την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου του πρωταθλήματος στους «ερυθρόλευκους».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/06 @ 18:35
Ο Φραν Σολ είναι ένας από τους στόχους της ΑΕΛ για την επίθεση
06/06 @ 17:28
Οι οπαδοί της ΑΕΛ, αφού είδαν και αποείδαν την τελευταία τετραετία, ελπίζουν ότι τη νέα σεζόν με τον Τραμετσάνι στον πάγκο και τον Τρισκόφσκι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος - όπου θα έχει ενεργό ρόλο στη στελέχωση, ανάπτυξη και εποπτεία του τμήματος scouting, συμβάλλοντας παράλληλα στον στρατηγικό σχεδιασμό της ομάδας - να γίνει μία νέα αρχή, μια ολική «επανεκκίνηση» στο αγωνιστικό κομμάτι.
07/06 @ 13:22
Η πρώτη προσθήκη της ΑΕΛ ήταν μια γνώριμη λύση.
04/06 @ 15:22
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
03/06 @ 13:44
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τον Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο Νικόλας Λεβέντης.
03/06 @ 10:17
Ο Γιώργος Καρατζάς είναι ο νέος γενικός διευθυντής της Ακαδημίας
BEST OF THEMASPORTS