Πόλυς ΧαραλάμπουςΟ Χάρης Γλυκής, πρώην διαιτητής, αποκάλυψε το όνομα του ενδιαφερόμενου για αγορά της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ. Πρόκειται για τον Σαλέμ Αχμέτ Μπαομπέϊτ (φωτό), με καταγωγή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πριν 25 μέρες, επένδυσε χρήματα για αγορά της Γαλλικής ομάδας Σετέ (Δ’ κατηγορίας), μαζί με τον Νιγηριανό Ολαντούτζι Μαγιόβα.
Η ομάδα αυτή βρισκόταν στο… χείλος της οικονομικής καταστροφής, όπως ανάφερε ο πρόεδρος της. Βρήκαμε ένα δημοσίευμα στις 7 Ιανουαρίου 2023 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που έλεγε ότι γενικός διευθυντής της Σέτε, θα αναλάμβανε ο Λοράντ Ντεσό.
*H αντίδραση του Γλυκή και τ' όνομα του Άραβα...
Να σημειώσουμε, ότι από τότε που βγήκαν στην επιφάνεια, πληροφορίες περί ενδιαφερόμενων επενδυτών για τους γαλαζοκίτρινους, ακουγόταν ότι υπάρχει και Νιγηριανός στον... χορό.
Αρχίζει στις 19:30 ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Τσέλιε, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης. Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στη Σλοβενία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 13:35
Ανακοίνωση από την ΑΕΛ για το φιλικό με ΕΝΠ προς τιμήν του Ιβάν Τρισκόφσκι.
30/07 @ 21:07
Δηλώσεις στην κάμερα του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ έκανε ο Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λεμεσιανής ομάδας, Ιβάν Τρισκόφσκι.
30/07 @ 13:02
Ο Νικόλας Λεβέντης σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα γίνει υπέρβαση για τον επιθετικό
30/07 @ 12:55
Η ΑΕΛ ανάρτησε βίντεο από την πρωινή προπόνηση
30/07 @ 12:05
Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
29/07 @ 17:13
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία της AEΛ στην Πολωνία δημοσιοποίησαν oι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού στα social media.
BEST OF THEMASPORTS