Χθες η στήλη σας ενημέρωσε ότι εάν ποδοσφαιριστές ομάδας δεν έπαιρναν χρήμα δεν θα πήγαιναν στην απογευματινή προπόνηση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαβάστε: 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ… από παίκτες Κυπριακής ομάδας - «Αν δεν πληρωθούμε σήμερα δεν θα προπονηθούμε…»

Νεότερες πληροφορίες του Αιχμηρού κάνουν λόγο πως ούτε και σήμερα έχουν σκοπό να πάνε προπόνηση ποδοσφαιριστές της ομάδας της Β΄Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα όπου αναφερόμαστε είναι η Ολυμπιάς Λυμπιών. Το οικονομικό πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά την αποκοπή των χορηγιών της ομάδας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, και τα άτομα που είναι κοντά στην ομάδα καταβάλλουν προσπάθειες να επιλυθούν τα προβλήματα.

Οι παίκτες εδώ και καιρό ζητάνε τους μισθούς τους (τους οφείλονται δύο μήνες), με άτομο του συμβουλίου να τους έχει διεμηνύσει σήμερα πως μονάχα ένας μήνας θα τους καταβληθεί και όσοι επιθυμούν μπορούν να πάρουν την ελευθέρα τους για να ψάξουν για άλλη ομάδα (θυμίζουμε είναι η τελευταία της μεταγραφικής περιόδου).

Παίκτες είναι αρκετά... μπουχτισμένοι με αυτό το σκηνικό και θα συνεχίσουν να απέχουν από τις προπονήσεις.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας, κατά το πόσο κάποιοι παίκτες θα πάρουν ένα μήνα και να συνεχίσουν στην ομάδα, ή εάν θα υπάρξουν παίκτες που θα υπογράψουν τα έγγραφα και θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ από Κύπριους για να… ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ σε ομάδα της Ελλάδας-ThemaSports
13/02 @ 13:00

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ από Κύπριους για να… ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ σε ομάδα της Ελλάδας

Εδώ και μερικές μέρες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Κύπριους να… εμπλακούν ενεργά στα διοικητικά δρώμενα ομάδας στην Ελλάδα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ… από παίκτες Κυπριακής ομάδας - «Αν δεν πληρωθούμε σήμερα δεν θα προπονηθούμε…»-ThemaSports
30/01 @ 09:35

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ… από παίκτες Κυπριακής ομάδας - «Αν δεν πληρωθούμε σήμερα δεν θα προπονηθούμε…»

Ξεκάθαρο το μήνυμα από τους ποδοσφαιριστές ομάδας της Β΄ Κατηγορίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ