Ακόμα έξι ομάδες στα προημιτελικά...

Ακόμα έξι ομάδες στα προημιτελικά...

 Άλλες έξι ομάδες έκλεισαν θέση για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών, μετά τους σημερινούς (28/11) αγώνες για την πρώτη φάση της διοργάνωσης.



🏐Η Sabbianco Aνόρθωση κέρδισε με 40-14 (ημίχρονο 17-5) τον Προοδευτικό, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Στάθη Κεσίδη με οκτώ γκολ.

🏐Ο ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς απέκλεισε τον ΑΟ Αραδίππου κερδίζοντάς τον με 30-19 (ημίχρονο 18-11). Από πέντε γκολ σημείωσαν οι Στέφανος Μελισσάς και Αχιλλέας Αχιλλέως, ενώ για τους φιλοξενούμενους οκτώ γκολ ο Κωνσταντίνος Χαραλάμπους.

🏐Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο νίκησε με 46-16 (ημίχρονο 23-10) την Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας, με τον Γιώργο Χιώνη να βάζει τα περισσότερα τέρματα και συγκεκριμένα δέκα.

🏐Ο Πανελλήνιος επικράτησε του ΑΟ Ανθούπολης με 33-19 (ημίχρονο 17-11).

🏐O Παρνασσός πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης κόντρα στην ΕΝΑΒ με σκορ 37-23 (ημίχρονο 19-13) έχοντας πρώτο σκόρερ με δέκα γκολ τον Haiduc George-Gabriel.

🏐Τέλος, ο ΑΠΟΕΛ επιβλήθηκε με 32-17 (ημίχρονο 16-7) του Μαυρομάττη Αγ. Παύλου, με τον Νικόλα Γεωργίου να πετυχαίνει επτά γκολ.

🫵Θυμίζουμε ότι ήδη θέση για τα προημιτελικά είχε κλείσει ο Απόλλων Αγ. Παύλου που άφησε εκτός την περασμένη Πέμπτη τα CyView Λατσιά, ενώ η οκτάδα θα κλείσει την Κυριακή (29/01, 10:00) με τον νικητή του ζευγαριού ΘΟΪ Αυγόρου-Ατρόμητοι Αγ. Τριμιθιάς.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αλκοτέστ χωρίς αλκοόλ: Οδηγός ξεπέρασε το όριο λόγω συγκεκριμένου φρούτου

Αλκοτέστ χωρίς αλκοόλ: Οδηγός ξεπέρασε το όριο λόγω συγκεκριμένου φρούτου

Το 2019, ένα ασυνήθιστο περιστατικό στην Κίνα προκάλεσε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, όταν ένας οδηγός φάνηκε να αποτυγχάνει σε έλεγχο αλκοτέστ χωρίς να έχει καταναλώσει αλκοόλ. Ο άνδρας σταμάτησε από την τροχαία στην επαρχία Jiangsu και το αλκοτέστ έδειξε ότι είχε ξεπεράσει το αυστηρό νόμιμο όριο της χώρας. Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν είχε πιει, αλλά ότι λίγο πριν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα φρούτου ντούριαν.