Ανοιχτοί λογαριασμοί ενόψει ρεβάνς

Ανοιχτοί λογαριασμοί ενόψει ρεβάνς

Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου άφησαν Ε.Ν. Αθηένου και CyView Λατσιά, φέρνοντας ισοπαλία 34-34 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών.

 

👉Στον αγώνα που έγινε στην Αθηένου η γηπεδούχος είχε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με 18-14, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.

🏐Μία παίκτρια για κάθε ομάδα έφθασε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων. Η Μάγδα Παπά για την Ε.Ν. Αθηένου πέτυχε 16 τέρματα και ήταν η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης, ενώ για τα CyView Λατσιά δέκα γκολ πέτυχε η Μαλβίνα Ηλία.

🏆Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα συμπληρώσει μαζί με Πανελλήνιο, ΑΟ Αραδίππου και ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς την τετράδα για το Final 4.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Βαθμολογία UEFA: Μείωσε την απόσταση από τη 14η Νορβηγία η Κύπρος, έχασε την ευκαιρία η Ελλάδα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Βαθμολογία UEFA: Μείωσε την απόσταση από τη 14η Νορβηγία η Κύπρος, έχασε την ευκαιρία η Ελλάδα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα επί της Μπραν με 0-1, έδωσε την ευκαιρία στην Κύπρο να μειώσει την απόσταση από τη 14η θέση στην οποία βρίσκεται η Νορβηγία!

BEST OF THEMASPORTS