Ανοιχτοί λογαριασμοί ενόψει ρεβάνς

Ανοιχτοί λογαριασμοί ενόψει ρεβάνς

Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου άφησαν Ε.Ν. Αθηένου και CyView Λατσιά, φέρνοντας ισοπαλία 34-34 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών.

 

👉Στον αγώνα που έγινε στην Αθηένου η γηπεδούχος είχε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με 18-14, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.

🏐Μία παίκτρια για κάθε ομάδα έφθασε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων. Η Μάγδα Παπά για την Ε.Ν. Αθηένου πέτυχε 16 τέρματα και ήταν η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης, ενώ για τα CyView Λατσιά δέκα γκολ πέτυχε η Μαλβίνα Ηλία.

🏆Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα συμπληρώσει μαζί με Πανελλήνιο, ΑΟ Αραδίππου και ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς την τετράδα για το Final 4.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Γκουαρδιόλα δέχθηκε να εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ του Μουρίνιο με έναν όρο – Η προϋπόθεση που δεν έγινε ποτέ δεκτή

Ο Γκουαρδιόλα δέχθηκε να εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ του Μουρίνιο με έναν όρο – Η προϋπόθεση που δεν έγινε ποτέ δεκτή

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα μπορούσε να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα έκλεβαν την παράσταση στο νέο ντοκιμαντέρ του Ζοζέ Μουρίνιο στο Netflix. Ο Ισπανός τεχνικός είχε δεχθεί αρχικά να μιλήσει για τον μεγάλο του αντίπαλο, έθεσε όμως μία συγκεκριμένη προϋπόθεση που τελικά δεν εκπληρώθηκε.