Η Νιούκαστλ εκδήλωσε ενδιαφέρον για τρεις παίκτες της Τσέλσι, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το... ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ των «μπλε».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με την Telegraph, η Νιούκαστλ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Κόνορ Γκάλαχερ, τον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ και τον Χακίμ Ζίγιες, ετοιμάζοντας κίνηση για την απόκτησή τους.
Οι «Καρακάξες», θέλουν να εκμεταλλευτούν το ξεσκαρτάρισμα που θα επιχειρήσει στο ρόστερ της η Τσέλσι, θέλοντας να ενισχύσουν την μεσαία και την μεσοεπιθετική τους γραμμή.
Η Τσέλσι, από την πλευρά της είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσει τους τρεις ποδοσφαιριστές, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, ζητώντας και για τους τρεις παίκτες ένα ποσό κοντά στα 100 εκ. ευρώ.
Πηγή: www.sdna.gr
Προσπάθεια για την απόκτηση του Βέλικο Σίμιτς κάνει ο Απόλλωνας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/08 @ 23:57
Με εύστοχο πέναλτι του Ενμέτσα στο 81', η Λιντς επικράτησε 1-0 της Έβερτον στο «Έλαντ Ρόουντ», βάζοντας τέλος σε αρνητικό σερί που κρατούσε από το 2007 για τους πρωταθλητές της Championship.
18/08 @ 23:56
Η Ντόρτμουντ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της μαχητικής Έσεν, ωστόσο κατάφερε να αποδράσει (0-1) και να πάρει την πρόκριση στη φάση των «32» του Κυπέλλου Γερμανίας.
18/08 @ 19:20
Tο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα ονομάζεται «Ράικο Μίτιτς». Γιατί βαφτίστηκε έτσι...
18/08 @ 14:59
Ο Ρομέλου Λουκάκου τραυματίστηκε στο φιλικό της Νάπολι με τον Ολυμπιακό και οι «παρτενοπέι» ενημέρωσαν πως θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις μήνες.
18/08 @ 08:28
Δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της Φόλενταμ η Αλκμααρ και, με το 2-2 κόντρα τους νεοφώτιστους για τη δεύτερη αγωνιστική της Eredivisie, έμεινε στο -2 από την κορυφή.
18/08 @ 08:22
Έστω και δύσκολα, η Σεν Τρούιντεν νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Λα Λουβιέρ για τη δέκατη αγωνιστική της Jupiler League και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
BEST OF THEMASPORTS