Πόλυς Χαραλάμπους

Σε αναμονή βρίσκονται τα ηγετικά στελέχη του σωματείου της ΑΕΛ. Αν όχι σήμερα, αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά, αν θα κλείσει το deal, με τους εκπροσώπους του Άραβα επενδυτή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φέρουν τον Γάλλο Λοράν Ντεσό (δεξιά στην φωτό), να έδωσε το μήνυμα στον πρόεδρο του σωματείου Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι προετοιμάζονται να πιάσουν άμεσα δουλειά (αναλαμβάνοντας και το κεφάλαιο που αφορά τον εμβολιασμό της ομάδας), αν και εφόσον «πέσουν» οι υπογραφές εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σοφοκλέους, στην επιστολή που κοινοποίησε στις 29 Δεκεμβρίου στο ΔΣ του σωματείου, προέταξε ως λόγο για το ότι δεν θέλει να έχει καμία ανάμειξη στην ομάδα από την 1/1/2023, για να γίνει ομαλή μετάβαση της διαχείρισης της εταιρίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Άλλη πληροφορία, φέρει τον Ντεσό να κοιτάζει για την ενοικίαση γραφείων, όπου θα στεγάζεται η εταιρία, αν οριστικά αποτελέσει ο επιχειρηματίας που εκπροσωπεί, τον νέο ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ.  

Να σημειώσουμε τέλος, ότι ο προπονητής Τσέντομιρ Γιαννέφσκι, μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερωθεί, ότι υπάρχει περίπτωση σε μερικές μέρες να έχει… καινούργιο εργοδότη.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ-ThemaSports
04/05 @ 12:18

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο Ανδρέας Μακρής ξεχώρισε την φετινή περίοδο, παρά την κακή σεζόν της ΑΕΛ.

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ