Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της νορβηγικής Βίκινγκ, την κέρδισε με 3-0 στο Μαρούσι και πέρασε στους «8». Πλέον απέχουν μια πρόκριση οι «αιώνιοι» μακριά από το σχεδόν βέβαιο συναπάντημα στους «4»!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εύκολη νίκη με σκορ 3-0 σετ επί της Μπέργκεν πήρε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ντούμπλαρε τις νίκες του κόντρα στους Νορβηγούς και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Challenge Cup, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι Οριόν - Μουρόφ.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση και από πού νωρίς πήρε... αέρα τριών πόντων (6-3). Οι «πράσινοι» δεν κατέβασαν το πόδι από το γκάζι και διεύρυναν την διαφορά τους στο +7 (19-12), γεγονός που έκανε αδύνατο για την Μπέργκεν να αντιδράσει. Το σετ κατατκήθηκε από τους παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου με σκορ 25-18.
Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν καθόλου, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει ακόμα περισσότερο την ομάδα από την Νορβηγία με σκοπό να... κλειδώσει την πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Challenge Cup.
Οι «πράσινοι» βρέθηκαν τέσσερις φορές με double score (10-5, 16-8, 18-9, 22-11), γεγονός που αποδεικνύει τον εύκολο διπλασιασμό στα σετ (2-0) με σκορ 25-14.
Στο τρίτο σετ, οι Νορβηγοί εμφανίστηκαν πιο ανταγωνιστικοί απ' ότι στα προηγούμενα σετ, ωστόσο η ποιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν ικανή να ανατρέψει το σκορ (από 6-7 σε 10-7) και στη συνέχεια να διευρύνει το προβάδισμα.
Η κατάκτηση και του τρίτου σετ αποδείχθηκε πολύ εύκολη για τον Παναθηναϊκό με το 25-16 να είναι το σκορ του σετ και το 3-0 σετ να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Τα σετ: 25-18, 25-14, 25-16.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Πετρέας 6 (2/4 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Γιάκομπσεν 1 (1/2 επ.), Μπάσης 8 (2/7 επ., 2 άσσοι, 4 μπλοκ), Φράγκος 12 (10/17 επ., 2 μπλοκ, 50% υπ. - 13% άριστες), Κωστόπουλος 6 (4/9 επ., 2 μπλοκ, 60% υπ. - 20% άριστες), Ερνάντεζ 10 (8/12 επ., 2 άσσοι) / Ζήσης (λ, 57% υπ. - 29% άριστες), Σερεμέτης (67% υπ. - 67% άριστες), Γεωργίου 1 (1/1 επ.), Μάρκου 12 (10/15 επ., 2 άσσοι).
ΜΠΕΡΓΚΕΝ (Σκοτ Όλσεν): Μπιέλαντ Ε. 5 (4/12 επ., 1 μπλοκ), Μπρέκε 7 (6/12 επ., 1 άσσος, 28% υπ. - 6% άριστες), Μασέιντ 2 (1/3 επ., 1 μπλοκ), Μπιέλαντ Κ. 3 (3/23 επ., 43% υπ. - 7% άριστες), Λάνγκλο, Φλάσκιερ 6 (2/6 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ) / Όλσεν (λ, 56% υπ. - 17% άριστες), Χόπλαντ, Σόρενγκ, Σούντε 4 (4/7 επ., 60% υπ. - 40% άριστες), Ινγκεμπρίγκτσεν.
Πηγή: sdna.gr
Η πληροφορία του Σαββάτου, ότι ο Σέρτζιο Κονσεισάο καταλήγει στον Απόλλωνα, δεν βγήκε από το πουθενά. Ψάχνοντας σήμερα το θέμα, φαίνεται ότι ο ατζέντης του Πορτογάλου, Μπερνάρντο Βασκονσέλος, ήταν αυτός που άφηνε να εννοηθεί ότι ο πελάτης του βρισκόταν πολύ κοντά στους κυανόλευκους της Λεμεσού…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/06 @ 18:16
Η Εθνική Ανδρών βόλεϊ πάλεψε μέχρι τέλους με την Κροατία, γνώρισε την πρώτη της ήττα (3-2), αλλά εξασφάλισε την πρόκριση στο Final 4 του Golden European League με ρεκόρ 5-1.
18/06 @ 12:23
Ξεχωριστή ήταν για την Έλενα Γκρόζερ η αναμέτρηση της Τσεχίας με την Γερμανία, μιας και ήρθε αντιμέτωπει με την... θετή της κόρη.
05/06 @ 09:39
Οι εκπρόσωποι του ελληνικού βόλεϊ καλούνται να διαλέξουν τις διοργανώσεις στις οποίες θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν, ωστόσο ακόμα υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες που θα ξεκαθαρίσουν ως τις 16/6.
30/05 @ 11:50
Συνεχίζονται καθημερινά και σε εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις στην Ακαδημία βόλεϊ της Νέας Σαλαμίνας.
27/05 @ 16:36
Σπουδαία διάκριση για τον Ιβάν Μίλκοβιτς, ο οποίος έπειτα από ψηφοφορία που έγινε, θα μπει στο βιβλίο της ιστορίας του παγκοσμίου βόλεϊ, καθώς θα ενταχθεί στο Hall of Fame!
19/05 @ 11:23
Με ανάρτηση της στο Facebook η σελίδα «Νέα Πόλις», αναφέρεται σε ένα ντροπιαστικό και... τριτοκοσμικό περιστατικό σε αγώνα βόλεϊ δεκατετράχρονων κοριτσιών.
BEST OF THEMASPORTS