Γιάννης Ιωάννου

Η απόφαση του Τσίσκο Μουνιόθ να επιλέξει να εκτίσει ο Ουάρντα την ποινή του λόγω καρτών στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και όχι σε αυτό με την Καρμιώτισσα, ξάφνιασε πολύ κόσμο, αφού η ποιότητα του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού είναι τέτοια, που μπορεί ακόμα και με 1-2 ενέργειες του να κάνει τη διαφορά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ειδικά όταν στο ματς με τον Ολυμπιακό είχε σκοράρει για πρώτη φορά φέτος, γεγονός που θα του ανέβαζε την ψυχολογία του...

Ο Ισπανός τεχνικός όμως, για να πάρει αυτό το ρίσκο και να επιλέξει ταυτόχρονα, οι επίσης τιμωρημένοι Σάμπο και Κορέια να εκτίσοουν την ποινή τους στον αγώνα με την Καρμιώτισσα για να τους έχει στα πλάνα του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, κάτι παραπάνω ξέρει σίγουρα απ΄ όλους εμάς που απορήσαμε.

Εκτός από τον Ουάρντα, δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τους πρωτοπόρους και ο Αντωνιάδης λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τους "μαυροπράσινους", ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή στην αποστολή των Εμπραλίτζε και Πάντσεον.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η προετοιμασία συνεχίζεται με αρκετά "εμπόδια", αλλά στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν αντιληφθεί πως τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν και θα πρέπει άπαντες πλέον να δίνουν σε κάθε ματς το κάτι παραπάνω για να μπορέσει η Ανόρθωση να "χτίσει" ένα σερί νικών, που θα της επιτρέψει να βάλει τις βάσεις για να εξασαφαλίσει θέση στην εξάδα με το τέλος του Β΄ γύρου.

Το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ σίγουρα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά αν η Ανόρθωση παρουσιάσει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και βγάλει πίστη, αποφασιστικότητα και πάθος, έχει φυσικά τα φόντα για να πάρει ένα τρίποντο που θα της δώσει μεγάλη δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει έμφαση και στην πνευματική προετοιμασία των παικτών του, αφού ξέρει πολύ καλά πως σε τέτοια ματς, η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο και άπαντες πρέπει να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με αυτοπεποίθηση και το... "μαχαίρι στα δόντια", για να μπορέσουν να διεκδικήσουν με αυξημένες πιθανότητες τους τρεις βαθμούς, κόντρα σε μία ομάδα που πάει "τρένο" με τον Μιλόγεβιτς στον πάγκο και η ψυχολογία της είναι στα ύψη.

Αλλά, επαναλαμβάνουμε, μία βελτιωμένη σε όλες τις γραμμές Ανόρθωση με έντεκα... "κομάντος" στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να φύγει από το ΓΣΠ με το διπλό.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
02/05 @ 15:30

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Ανόρθωσης.

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος; -ThemaSports
02/05 @ 13:47

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος;

Τις τελευταίες μέρες, έγιναν αρκετές διεργασίες και ζυμώσεις για να αντιμετωπιστεί η σοβαρότατη κρίση στην Ανόρθωση. Βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν, ο Χρήστος Χατζηστεφάνου, είναι ο επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 15:03

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο με τους παλαίμαχους να στέλνουν μήνυμα στήριξης για την εκστρατεία σωτηρίας δημοσίευσε η Ανόρθωση

Η αγάπη του κόσμου!-ThemaSports
01/05 @ 12:30

Η αγάπη του κόσμου!

Αν ένα πράγμα είναι δεδομένο σε μια ομάδα, αυτή είναι η αγάπη του κόσμου

Σπουδαία κίνηση από τον Διγενή Μόρφου-ThemaSports
01/05 @ 11:00

Σπουδαία κίνηση από τον Διγενή Μόρφου

Δίπλα στην Ανόρθωση ο Διγενής Μόρφου ο οποίος κάνει κάλεσμα στον κόσμο για στήριξη στην Κυρία

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ