Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν: 

Για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό: «Προφανώς το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποίει. Η ομάδα μας άξιζε να προηγείται αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα άλλαξαν. Παρ’ όλα αυτά προηγηθήκαμε αλλά δεν το κρατήσαμε. Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής δεν μας βοήθησαν αλλά θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο».

Για το τι έφταιξε: «Είναι πολλά πράγματα. Το δεδομένο είναι ότι έχουμε πολύ λιγότερα γκολ αναλογικά με τι ευκαιρίες που βρίσκουμε. Αν αρχίσω να αναλύω θα τελειώσει η εκπομπή. Με τέτοια ποσοστά αποτελεσματικότητας οι νίκες δεν έρχονται. Αν συνεχίσει αυτό θα δυσκολευόμαστε να παίρνουμε αποτελέσματα».

Για τον Ράντονιτς: «Ο προπονητής κάνει επιλογές για τις οποίες έχει αντίκτυπο και στον ίδιο και στην ομάδας. Σεβόμαστε τις επιλογές του».

Για τον Λάζαρο: «Έχει γίνει μια συζήτηση. Του εξηγήθηκαν κάποια πράγματα τα οποία κατανόησε. Είμαστε σε επαφές για να βρεθεί λύση. Πέρα αυτού δεν έχουμε άλλο σχόλιο να κάνουμε.

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και το γεγονός ότι η Ανόρθωση δεν θα έχει τους οπαδούς της: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που τρέχει το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα. Ένα παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ είναι από τα πιο δύσκολα που μπορείς να έχεις στο πρόγραμμα σου. Δεν σημαίνει ότι θα πάμε να παραδοθούμε. Είμαστε η Ανόρθωση και θα πάμε για τη νίκη. Δεν υπάρχει ισονομία από τον αθλητικό δικαστή. Είμαστε μάρτυρες αλλοπρόσαλλων αποφάσεων. Σε όλους τους τομείς γίνεται αυτό. Συγκεκριμένη περίπτωση διαιτητή που είναι στο VAR που δεν τελειώνει παιχνίδι και να μην κάνει έξαλλη μια εκ των δύο ομάδων. Ειδικά στα δικά μας παιχνίδια είναι συνέχεια. Το γιατί κάνει λάθη δεν είναι πλέον ερώτημα. Το ερώτημα είναι γιατί ορίζεται. Κάποιοι αμφισβητούν την κοινή λογική. Καταθέσαμε πολλές φορές ότι δεν φαίνεται να μην είναι ξένοι στο VAR. Τουλάχιστον εκεί καλό θα ήταν να είναι ξένοι. Καταθέσαμε πρόταση και για το πως μπορεί να γίνε αυτό. Δεν είναι κάτι ανέφικτο».

Για την τιμωρία με απαγόρευση μετακίνησης: «Επί του συγκεκριμένου αναρωτιόμαστε ποια ήταν η σκοπιμότητα. Είναι οι αποφάσεις που στερούνται της λογικής. Μεγάλη μας απορία είναι και το ποιος τιμωρείται τελικά. Στο τέλος της ημέρας τιμωρούνται οι ομάδες. Να μην βρίσκουμε λύσεις του τύπου πονάει χέρι - κόβει χέρι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Σάμπο, Κορέια και Ουάρντα συμπλήρωσαν κάρτες. Ο Ουάρντα δεν θα παίξει με τον ΑΠΟΕΛ και οι άλλο δύο δεν θα παίξουν με την Καρμιώτισσα».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»-ThemaSports
03/05 @ 12:45

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»

Επίσης αναφέρουν πως υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Κτηματική εταιρεία για να δουν τι άλλες κινήσεις έχουν γίνει αλλά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
02/05 @ 15:30

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Ανόρθωσης.

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος; -ThemaSports
02/05 @ 13:47

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος;

Τις τελευταίες μέρες, έγιναν αρκετές διεργασίες και ζυμώσεις για να αντιμετωπιστεί η σοβαρότατη κρίση στην Ανόρθωση. Βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν, ο Χρήστος Χατζηστεφάνου, είναι ο επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 15:03

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο με τους παλαίμαχους να στέλνουν μήνυμα στήριξης για την εκστρατεία σωτηρίας δημοσίευσε η Ανόρθωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ