ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ Τσάμπιονς Λιγκ: Προκρίσεις για Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ και Μπαρτσελόνα
Δείτα τα στιγμιότυπα των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ που έγιναν στις 11 Μαρτίου 2025.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα παλικάρι 19 χρόνων, αριστερός μπακ, από τους πολλούς που είναι εγγεγραμμένοι στο δυναμικό του Ολυμπιακό Πειραιώς και δίδονται δανεικοί δεξιά-αριστερά.
Οι οπαδοί των πρασίνων, εκείνες τις μέρες ασχολούνταν παραπάνω με την μετεγγραφή (είχε ανακοινωθεί 30/8) του Καρίμ Ανσαριφάντ, προβαίνοντας σε εκτιμήσεις και προβλέψεις αν θα «βγει» ή όχι στους τεχνικούς υπεύθυνους, η επιλογή τους να φέρουν τον Ιρανό διεθνή επιθετικός.
Το γήπεδο που είναι πάντοτε ο καθρέφτης, έχει δείξει ότι στο πρόσωπο του Φώτη Κίτσου, ειδικά ο καινούργιος προπονητής, έχει βρει έναν… τζόκερ.
Για μερικά παιχνίδια, τον έβαζε δεξιό μπακ (όταν έλειπε ο Μάθιους), σε κάποιο άλλο αφήνοντας έξω τον Λέτζιακς, στην κλασική του θέση στο αριστερό άκρο. Χτες ο Φερέρα τον… ανέβασε πιο ψηλά, έχοντας ρόλο εξτρέμ.
Δεν είχε σούπερ απόδοση, αλλά γενικά ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά, έχασε και μια σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει.
Εκτιμούμε ότι το προσεχές Καλοκαίρι, θα χυθεί κάμποσο μελάνι, για το αν θα μείνει ή όχι στην Λευκωσία ο Κίτσος. Αν και εφόσον φυσικά, συνεχίσει στο ίδιο… τέμπο.
Από τον Πειραιά, εννοείται ότι παρακολουθούν την πορεία που κάνει στο τριφύλλι της Κύπρου. Μπορεί να τον ειδοποιήσουν να πάει προετοιμασία για να τον «τσεκάρουν», αν έφτασε στο επίπεδο που θέλουν, για να έχει θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.
Είναι μια πρακτική που… συνηθίζεται στους ερυθρόλευκους.