Themasports teamΈξι απουσίες θα έχει στο σημερινό (12:30) φιλικό προετοιμασίας στην Πολωνία με αντίπαλο την Ντιναμό Βουκουρεστίου ο Χένινγκ Μπεργκ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Λοΐζου, Χάμπος Χαραλάμπους, Παναγιώτου και Γιόβετιτς που ενσωματώθηκαν μόλις χθες στην προετοιμασία, αλλά και οι Στεπίνσκι (σσ. επιστρέφει αύριο στο κανονικό πρόγραμμα) και Φαμπιάνο.
Θυμίζουμε ότι σήμερα τα ξημερώματα αφίχθη στην Πολωνία και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», Τάσος Χατζηγιοβάνης, για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Προφανώς, ούτε ο Ελλαδίτης εξτρέμ υπολογίζεται για το σημερινό ματς.
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται σε φιλικό αγώνα στις 19:00 στο στάδιο Αλφαμέγα την Εσθονία και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/11 @ 19:25
Ο Άγγελος Ανδρέου στην 2η του συμμετοχή με την Εθνική μας και 1η ως βασικός κατάφερε να βρεί δίχτυα.
18/11 @ 15:25
Η ενημέρωση της Ομόνοιας για τους δανεικούς.
18/11 @ 12:47
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας, για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα.
18/11 @ 09:38
Ανεβαίνουν σταδιακά οι ρυθμοί στις προπονήσεις της Ομόνοιας, ενόψει του Κυριακάτικου (23/11, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο στάδιο «Αλφαμέγα», για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
17/11 @ 19:37
Κάλεσμα από τον προπονητή της Ομόνοιας Σάββα Σάββα για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα απέναντι στην Τσέχικη Μπρνο για το Ceb Challenge Cup:
17/11 @ 15:05
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των υποχρεώσεων για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, εντός των ημερών έχουν ξανά υποχρεώσεις και ακολούθως θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής στο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ.
BEST OF THEMASPORTS