Αργυρίδης: «Από το 2018 έχει μειωθεί πάνω από 50% το χρέος - Θα λειτουργήσει ξανά το τμήμα μπάσκετ»

Αργυρίδης: «Από το 2018 έχει μειωθεί πάνω από 50% το χρέος - Θα λειτουργήσει ξανά το τμήμα μπάσκετ»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, Μάριος Αργυρίδης.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τη γενική συνέλευση: «Είναι στις 17:30, είναι Τακτική Γενική Συνέλευση».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τα μέλη της Ομόνοιας: «Έρχονται, αλλά θα θέλαμε να έρχονται περισσότερα. Παρών θα είναι και ο Σταύρος Παπασταύρου. Έχει συμβάλλει και ο ίδιος σημαντικά στη μείωση του χρέους. Θα ανακοινώσουμε περαιτέρω μείωση του χρέους. Συνεχίζεται αυτό τα τελευταία χρόνια. Είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Από το 2018 έχει μειωθεί πάνω από 50% το χρέος. Τότε ήταν 18 εκατομμύρια και το 2023 ήταν 7,8 εκατομμύρια. Σοβαρότατη μείωση χρέους και ήδη έχουμε και μη ελεγμένους λογαριασμούς με περαιτέρω μείωση. Θα ανακοινώσουμε και καινούργια πράγματα, που έχουν να κάνουν με το σωματείο μας στην Παπανικόλη με αναβάθμιση, αλλά και κάτι που έχει να κάνει σχέση με την ιστορία μας. Καθώς επίσης και ανακοίνωση για καινούργια τμήματα στην Ομόνοια. Θα λειτουργήσει ξανά το μπάσκετ, είναι ένα από τα τμήματα που θα ανακοινώσουμε».

Για το αν είναι ικανοποιημένοι από τη φετινή χρονιά: «Μετά από μια δεκαετία που κατακτούσαμε τα πάντα στην πετόσφαιρα, δεν πήραμε κάποιο τίτλο. Σχεδιάζουμε το πως θα προχωρήσουμε για να επανέλθουμε και θα κάνουμε και άλλες δράσεις στα υπόλοιπα τμήματα. Έχουμε το τμήμα φούτσαλ και του γυναικείου ποδοσφαίρου. Έγινε μία σύσκεψη, είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να προχωρήσουμε και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για περισσότερες ομάδες. Έγινε σύσκεψη από την ΚΟΠ, η Ομόνοια έδωσε προτάσεις έτσι ώστε να δημιουργηθούν περισσότερες ομάδες και να υπάρχει πρωτάθλημα. Περιμένουμε να υπάρξουν προτάσεις και να ανταποκριθούν περισσότερα σωματεία».

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Νομίζω και στη συνέντευξη του ο Σταύρος Παπασταύρου είπε αρκετά. Ο Χένινγκ Μπεργκ ξέρει την ομάδα, ξεκίνησε η προετοιμασία, ήρθε και η πρώτη μεταγραφή. Συνεχίζεται ο σχεδιασμός και προχωρούμε».

Για το γηπεδικό: «Υπάρχουν κάποιες χρονοβόρες διαδικασίες. Θέλει υπομονή να ξεπεράσουμε κάποια γραφειοκρατικά. Είναι ένα μεγάλο έργο δεν είναι μόνο γήπεδο. Συνεχίζεται και η ανακαίνιση στο Ηλίας Πούλλος».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!

Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!

Εκμεταλλευόμενη τα κόρνερ της, η Ίντερ επικράτησε άνετα με σκορ 3-1 της Μπολόνια στο Μιλάνο και παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της Serie A!