Ο Έλληνας τενίστας «ξαναχτύπησε» στο Twitter και αυτή τη φορά τοποθετήθηκε πάνω στο ζήτημα του φεμινισμού εξοργίζοντας τους χρήστες της πλατφόρμας που τον κατηγόρησαν αργότερα πως όσα ανέβασε τα είχε κάνει copy-paste από το διαδίκτυο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά το retweet που έκανε χθες σχετικά με τον φεμινισμό και με το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε έπειτα τα δικά του ποστ και άνοιξε συζήτηση με χρήστη του Twitter για να προκαλέσει για ακόμη μία φορά... οργή.

Το Tweet του Τσιτσιπά έγραφε ότι: «Κατά τη γνώμη μου όλοι είναι ίσοι με όλους. Ανεξάρτητα από το υπόβαθρο, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή τη φυλή. Ο σύγχρονος φεμινισμός μετατράπηκε από την ισότητα των φύλων σε μια λατρεία αγανάκτησης που επιδιώκει να απογοητεύσει τους άνδρες. Πώς είναι αυτό δίκαιο;»

 

Τότε η αθλητικογράφος Κάθριν Γουάιτεϊκερ, που ασχολείται με το τένις, απάντησε στο ποστ ρωτώντας τον που βασίζει αυτό που λέει και από που έχει μορφωθεί σχετικά με το ζήτημα του φεμινισμού. Και τότε ο Τσιτσιπάς της απάντησε: «Βασίζω αυτή τη δήλωση πάνω σε μερικές προσωπικές μου εμπειρίες και ανακαλύψεις. Εγώ έχω μορφώσει τον εαυτό μου πάνω σε αυτό το θέμα, ρωτώντας φίλες μου και γνωστές μου. Δεν πιστεύω στην πατριαρχία. Η ισότητα και η ενότητα είναι η λύση σε όλα».

Όπως είναι λογικό, αυτό το σχόλιο του Τσιτσιπά εξόργισε τους χρήστες της πλατφόρμας που έσπευσαν να κατακρίνουν τα όσα δηλώνει, εξηγώντας του πως δεν αντιλαμβάνεται το προνόμιο που έχει να μην πιστεύει στην πατριαρχία. Ο Έλληνας τενίστας, μετά από την κατακραυγή, έσβησε το tweet του και προχώρησε σε νέα ποστ σχετικά με το θέμα όμως όπως υποστηρίζουν διάφοροι χρήστες έκανε αντιγραφή-επικόλληση όσα βρήκε στο διαδίκτυο αφού έψαξε τι πραγματικά σημαίνει φεμινισμός.

 

 

 

 

Κάποιοι μάλιστα του πρότειναν να αναλάβει μία γυναίκα τους λογαριασμούς του στα social media, γιατί θα ήταν καλύτερο.

Παρ' όλα αυτά, το retweet που είχε κάνει νωρίτερα δεν το έχει σβήσει.

 Πηγή: www.gazzetta.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άντεξε την πίεση στου μαχητικού Μπαένα ο Τσιτσιπάς και πέρασε στους «8» του Barcelona Open!-ThemaSports
18/04 @ 21:12

Άντεξε την πίεση στου μαχητικού Μπαένα ο Τσιτσιπάς και πέρασε στους «8» του Barcelona Open!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι, άντεξε την πίεση του Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα και πήρε την πρόκριση στους "8" του Barcelona Open με 2-0 σετ (5-7, 3-6).

Τσιτσιπάς: «Μου δίνει κίνητρο για μεγάλα πράγματα η χωμάτινη σεζόν»-ThemaSports
17/04 @ 15:39

Τσιτσιπάς: «Μου δίνει κίνητρο για μεγάλα πράγματα η χωμάτινη σεζόν»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θεωρεί ότι μπορεί να κάνει... κάτι καλό και στη Βαρκελώνη, ωστόσο δεν υποτιμάει τον Ράφα Ναδάλ.

ΑΛΜΑ πέντε θέσεων για τον Τσιτσιπά, επέστρεψε στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης-ThemaSports
15/04 @ 12:48

ΑΛΜΑ πέντε θέσεων για τον Τσιτσιπά, επέστρεψε στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την κατάκτηση του Monte Carlo Masters έκανε άλμα πέντε θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη, επέστρεψε στην πρώτη δεκάδα και πλέον είναι στο Νο7 του κόσμου.

Έτσι το σήκωσε: Τα highlights από τον θρίαμβο του Τσιτσιπά στον τελικό του Μόντε Κάρλο-ThemaSports
14/04 @ 18:42

Έτσι το σήκωσε: Τα highlights από τον θρίαμβο του Τσιτσιπά στον τελικό του Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θριάμβευσε στον τελικό του Μόντε Κάρλο, επικρατώντας με 2-0 σετ του Κάσπερ Ρουντ και κατακτώντας τον τρίτο του τίτλο στη διοργάνωση (2021-2022-2024).

Πρίγκιπας ξανά στο Μόντε Κάρλο ο απίθανος και επιβλητικός Τσιτσιπάς!-ThemaSports
14/04 @ 18:17

Πρίγκιπας ξανά στο Μόντε Κάρλο ο απίθανος και επιβλητικός Τσιτσιπάς!

Πρίγκιπας στο Μόντε Κάρλο για ακόμα μία φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Τελικός και επιστροφή στο Top 10 για Τσιτσιπά!-ThemaSports
13/04 @ 17:54

Τελικός και επιστροφή στο Top 10 για Τσιτσιπά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντά στον... γκρεμό, όμως γύρισε στο τέλος το ματς με τον Γιάνικ Σίνερ και θα διεκδικήσει αύριο (14/4) τον τρίτο του τίτλο στο Μόντε Κάρλο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ