ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ: Αυτά είναι τα 12 ΖΕΥΓΑΡΙΑ της Α' Φάσης!
Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Κύπρου για την Α' φάση χωρίς κάποια έκπληξη
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για την απόφασή του να επιστρέψει στη χώρα του να δουλέψει μετά από περίπου 25 ώρες όταν και αποχώρησε από την Πόρτο ανέφερε λίγο πολύ ότι δεν θα μπορούσε ούτε αυτός, ούτε κανένας άλλος προπονητής να πει «όχι» σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όσο η Μπενφίκα.
«Πριν πάρω το αεροπλάνο με ρώτησαν εάν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει να προπονήσω την Μπενφίκα. Και απάντησα… ναι θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Η Μπενφίκα επίσημα με ρώτησε εάν ενδιαφέρομαι. Όταν λοιπόν μου παρουσιάστηκε η πιθανότητα να προπονήσω την Μπενφίκα δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Ναι με ενδιαφέρει. Ποιος μπορεί να πει «όχι» στη Μπενφίκα; Εγώ όχι.
Έφυγα από την προηγούμενη ομάδα μου πριν περίπου 3-4 εβδομάδες. Δεν σκεφτόμουν να μην προπονήσω μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν είναι η φύση μου αυτή. Θέλω να προπονήσω. Μου αρέσει η δουλειά μου και όταν μου παρουσιάστηκε η πιθανότητα να προπονήσω την Μπενφίκα δεν το σκέφτηκα καθόλου. Με ενδιαφέρει και μου αρέσει», ανέφερε.
sport-fm.gr