Κλείνει το DEAL με Μουρίνιο!

Κλείνει το DEAL με Μουρίνιο!

Στην Πορτογαλία είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο από σήμερα το πρωί για να σφραγίσει το deal που έχει προφορικά με την διοίκηση της Μπενφίκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για την απόφασή του να επιστρέψει στη χώρα του να δουλέψει μετά από περίπου 25 ώρες όταν και αποχώρησε από την Πόρτο ανέφερε λίγο πολύ ότι δεν θα μπορούσε ούτε αυτός, ούτε κανένας άλλος προπονητής να πει «όχι» σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όσο η Μπενφίκα.

«Πριν πάρω το αεροπλάνο με ρώτησαν εάν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει να προπονήσω την Μπενφίκα. Και απάντησα… ναι θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Η Μπενφίκα επίσημα με ρώτησε εάν ενδιαφέρομαι. Όταν λοιπόν μου παρουσιάστηκε η πιθανότητα να προπονήσω την Μπενφίκα δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Ναι με ενδιαφέρει. Ποιος μπορεί να πει «όχι» στη Μπενφίκα; Εγώ όχι.

Έφυγα από την προηγούμενη ομάδα μου πριν περίπου 3-4 εβδομάδες. Δεν σκεφτόμουν να μην προπονήσω μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν είναι η φύση μου αυτή. Θέλω να προπονήσω. Μου αρέσει η δουλειά μου και όταν μου παρουσιάστηκε η πιθανότητα να προπονήσω την Μπενφίκα δεν το σκέφτηκα καθόλου. Με ενδιαφέρει και μου αρέσει»
, ανέφερε.

sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τζόκερ: «Ζαλίζει» το ποσό της επόμενης κλήρωσης - Τυχερός «γέμισε» το πορτοφόλι του - Που παίχτηκε το δελτίο

Τζόκερ: «Ζαλίζει» το ποσό της επόμενης κλήρωσης - Τυχερός «γέμισε» το πορτοφόλι του - Που παίχτηκε το δελτίο

€5.600.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 21/12/2025 μετά το Τζάκποτ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 3003ης κλήρωσης του Τζόκερ.

BEST OF THEMASPORTS