Το ήθελε παραπάνω η Ομόνοια! Τι «ψάχνουν» ακόμα στην ΑΕΚ…

Το ήθελε παραπάνω η Ομόνοια! Τι «ψάχνουν» ακόμα στην ΑΕΚ…

Δεν κυμάνθηκε σε ψηλά επίπεδα το θέαμα της ψεσινής αναμέτρησης στο ΓΣΠ. Δεν έγιναν πολλές φάσεις, με την Ομόνοια να… βρίσκει το γκολ με το μακρινό σουτ του Αϊτίνγκ.

Οι γηπεδούχοι το ήθελαν παραπάνω το τρίποντο, χωρίς να λεχθεί, ότι υπερείχαν σαφώς από την μεγάλη τους αντίπαλο.

Με τον Μπεργκ στον πάγκο, πολλοί το προέβλεψαν ότι θα «συσταριστεί» η ομάδα και ενίοτε (και όταν χρειάζεται) θα γίνεται κυνική για να εξασφαλίζει την ουσία.

Ακόμα και οι «εμπαθείς» με τον φαλακρό τεχνικό, ομολογούν ότι πρόκειται για επαγγελματία που ξέρει τα κατατόπια και πως να διαχειριστεί το μεγάλο καράβι που λέγεται Ομόνοια.

Μας απογοήτευσε η ΑΕΚ, δικαιολογημένα «ψάχνουν» ακόμα οι οπαδοί της, να δουν τους παίχτες που θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους (όπως συνέβαινε πέρσι με Αιτόρ, Φαράζ).

Προβληματίζει επίσης, το ότι ο Έντζο Καμπρέρα, ακόμα δεν έχει φορέσει το «προσωπείο» του killer.

"Μούχτικο" δεν το λες το τέρμα που δέχθηκε ο Αλομέροβιτς, αλλά βλέποντας τις επαναληπτικές προβολές της φάσης, άργησε λίγο να... πέσει για να "σώσει" το σουτ του Ολλανδού χαφ. 

*Η φωτό στέλνει και μήνυμα για το fear play. Ο Εκπολό συγχαίρει τον πρώην προπονητή του, παρά την απογοήτευση του από την στενή ήττα της ομάδας του!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αιχμές για Κούμα και Κρις Τριανταφυλλίδη από Ομόνοια!

Αιχμές για Κούμα και Κρις Τριανταφυλλίδη από Ομόνοια!

Στη μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια για την υπόθεση Γέσπερ Γιάνσον, αφήνει σε ένα κομμάτι της ανακοίνωσης της, αιχμές για τον τέως πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, αλλά και για τον Δικηγόρο Κρις Τριανταφυλλίδη.