Μία οπαδός της μεξικανικής Τίγκρες δεν θα μπορέσει να ξαναδεί από κοντά την αγαπημένη της ομάδας λόγω ενός... έξαλλου πανηγυρισμού, ωστόσο βρήκε μία νέα πηγή εσόδων από το Only Fans!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Carla Garza έγινε απότομα διάσημη στις 14 Οκτωβρίου, όταν πανηγύρισε γκολ του Ζινιάκ της Τίγκρες στο 88ο λεπτό βγάζοντας την μπλούζα της.
Έκτοτε άλλαξαν πολλά για τη χυμώδη Μεξικανή, η οποία είδε τη διοίκηση της αγαπημένης της ομάδας να της απαγορεύει από εδώ και στο εξής την είσοδο στο γήπεδο!
Ωστόσο, η Garza βρήκε μία νέα πηγή εσόδων, καθώς άνοιξε λογαριασμό στο Only Fans, χρεώνοντας 14 δολάρια τον μήνα για ερωτικό υλικό.
Εκτός των άλλων, έχει καταφέρει να γίνει... celebrity στην πατρίδα της, καθώς εμφανίστηκε μέχρι και σε τηλεοπτική εκπομπή για να εξηγήσει την έκρηξη συναισθημάτων στο γκολ του αγαπημένου της Ζινιάκ.
«Ήταν υπόσχεση στην κερκίδα, στο γκολ μας συνεπήρε το συναίσθημα», εξήγησε.
sport-fm.gr
Η Πάφος ανακοίνωσε με υπερηφάνεια την απόκτηση του Βραζιλιάνου Αστέρα Νταβίντ Λουίζ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/08 @ 21:50
Δίχως να υπάρξει καμία... προειδοποίηση ή έστω φήμη, η Πόρτο ανακοίνωσε στο «Ντραγκάο» την απόκτηση του Λούκ Ντε Γιόνγκ ως ελεύθερο!
03/08 @ 20:32
Επίσημη μορφή πήρε η ολοκλήρωση της προσθήκης του 19χρονου Ολλανδού αμυντικού, Τζάρελ Χάτο, από τον Άγιαξ στην Τσέλσι!
03/08 @ 17:12
Θέμα χρόνου είναι όπως όλα δείχνουν η αποχώρηση του Αντεμόλα Λούκμαν από την Αταλάντα, με τον Νιγηριανό να ζητάει από την ομάδα και επίσημα να τον παραχωρήσει
03/08 @ 15:12
Ο Αλί Σαμάτα ο οποίος έπαιξε... πάρα πολύ στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας το περσινό καλοκαίρι, έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και η Χάβρη εμφανίζεται έτοιμη να τον κάνει δικό της!
03/08 @ 14:32
Με το... μπήκε στο πρωτάθλημα Ουκρανίας της νέα σεζόν (2025-2026) η Ντιναμό Κιέβου.
03/08 @ 14:15
Οικονομικής φύσεως εμπόδιο προκύπτει σε αυτό το πρώιμο στάδιο της προσπάθειας της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προχωρήσει τα πλάνα για το νέο γήπεδο της ομάδας, χωρητικότητας 100.000 θέσεων.
BEST OF THEMASPORTS