Στη συνένετευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης αναφέρθηκε και στο διαζύγιο με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο κύριος Κίρζης αναφέρθηκε σε κάποιες επιλογές του Γερμανού κόουτς που δεν άρεσαν ενώ αποκάλυψε και τι είπε στον πρώην κόουτς των κυανολεύκων μετά τον αγώνα με την Μακάμπι.

Τι είπε:

Για Τσόρνιγκερ: «Ο κύριος Τσόρνιγκερ επέμενε για κάποια πράγματα. Δεν θα μπορούσα εγώ και ο Πέτρος να του αλλάξουμε αυτά τα πιστεύω. Αν θέλετε να σας πω κατά λέξη τι είπε στον Τσόρνιγκερ μετά τη Μακάμπι. Του είπα νιώθω όπως ένας έφηβος ο οποίος περιμένει πως και πως να έρθει ο χορός των τελειοφοίτων για να πάω και να παρουσιαστώ όμορφος, ντυμένος. Ήρθε ο χορός των τελειοφοίτων μετά από τόσα χρόνια και πήγα γυμνός εγώ. Έτσι ένιωσα μετά το παιχνίδι με την Μακάμπι.. Αυτό του είπα. Ο κύριος Τσόρνιγκερ ήθελε ομάδα, όχι παίκτες βεντέτες να το πω έτσι... Προβλήματα υπήρχαν. Ο ίδιος μετά τις τρεις μήνες χωρίς νίκη, ήρθε κοντά, έκανε αλλαγές και όλοι μαζί προχωρήσαμε. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Για τη διαφωνία με Τσόρνιγκερ: «Ήταν μία διαφωνία που είχαμε με τον Τσόρνιγκερ ότι πήγαμε απροετοίμαστοι στα ματς με την Μακάμπι. Ήμουν μπροστά σε συζήτηση με τον Κονναφή που του έλεγε πρέπει να ξεκινήσουμε νωρίτερα. Του έλεγε όχι ξέρω τι κάνω. Όμως ως εδώ. Δεν θέλω να συζητήσω περισσότερο για έναν άνθρωπο που κατέκτησε το πρωτάθλημα και γράφτηκε στην ιστορία».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ