Αμπντουραχίμι, Χουσαιν και Μπαγκεγκά "τράβηξαν" τον Απόλλωνα στη ΦΙΦΑ..

Αμπντουραχίμι, Χουσαιν και Μπαγκεγκά "τράβηξαν" τον Απόλλωνα στη ΦΙΦΑ..

Λόγω των οφειλών στους Μπεσάρντ Αμπντουραχίμι, Ετζάζ Χουσαίν και Μουσάγκα Μπακένγκα υπάρχει εμπάργκο στον Απόλλωνα χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το ακριβές ποσό.

Από τον Απόλλωνα βγαίνει ότι θα ρυθμιστούν προσεχώς και οι τρεις υποθέσεις και θα αρθεί το εμπάργκο ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν συμφώνησαν με τους γαλάζιους κατά την μονομερής διακοπή του συμβολαίου τους και γι΄αυτό πήγαν δικαστικώς.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ασύλληπτη τραγωδία: 15χρονος ξεκλήρισε την οικογένεια της κοπέλας του επειδή τον χώρισε

Ασύλληπτη τραγωδία: 15χρονος ξεκλήρισε την οικογένεια της κοπέλας του επειδή τον χώρισε

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Τέξας ένα αιματηρό περιστατικό που εκτυλίχθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο και κόστισε τη ζωή σε τρία μέλη της ίδιας οικογένειας. Δράστης φέρεται να είναι ένας 15χρονος, ο οποίος άνοιξε πυρ στο σπίτι της οικογένειας της πρώην κοπέλας του.

BEST OF THEMASPORTS