Η αποστολή του Αναστασίου για το ματς με τον Απόλλωνα

Η αποστολή του Αναστασίου για το ματς με τον Απόλλωνα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το αυριανό (04/05, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Λευκωσίας, ο Γιάννης Αναστασίου πήρε στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

«Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (04/05) αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Μιχαήλ, Ντιουνκού, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Εβάντρο, Μασούρας, Μάριτς, Χαμάς Σίμιτς, Μουσιαλόφσκι, Χατζηευαγγέλου, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Αγγελή, Νεοφύτου, Ευαγγέλου, Μπεζούς, Αλιούμ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: «Κλείδωσε» δεκάδα ο Παναθηναϊκός, πιέζεται για τετράδα ο Ολυμπιακός

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: «Κλείδωσε» δεκάδα ο Παναθηναϊκός, πιέζεται για τετράδα ο Ολυμπιακός

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Dubai BC, αλλά και την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια.