Η αποστολή του Αναστασίου για το ματς με τον Απόλλωνα

Η αποστολή του Αναστασίου για το ματς με τον Απόλλωνα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το αυριανό (04/05, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Λευκωσίας, ο Γιάννης Αναστασίου πήρε στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

«Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (04/05) αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Μιχαήλ, Ντιουνκού, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Εβάντρο, Μασούρας, Μάριτς, Χαμάς Σίμιτς, Μουσιαλόφσκι, Χατζηευαγγέλου, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Αγγελή, Νεοφύτου, Ευαγγέλου, Μπεζούς, Αλιούμ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Τον δολοφόνησαν» - Ξέσπασε η αδελφή του Μαζωνάκη

«Τον δολοφόνησαν» - Ξέσπασε η αδελφή του Μαζωνάκη

Στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη αναφέρθηκε η αδερφή του, Μαρία, υποστηρίζοντας πως ο τραγουδιστής «δολοφονήθηκε», ενώ τόνισε πως οι γιατροί που κατηγορούνται για την απώλειά του «πάτησαν στην ανάγκη του».