Πόλυς Χαραλάμπους

Από την Δευτέρα το βράδυ, είχε λάβει την απόφαση του ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, να δώσει χαρτί απόλυσης στον Νιλ Λένον. Δεν μπορούσαν φυσικά να του πουν να μην… κάτσει στον πάγκο στο χθεσινό 25λεπτο, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το εξήγησε στην ανακοίνωση της η διοίκηση του τριφυλλιού, ότι τον Βορειο-Ιρλανδό τεχνικό, ουσιαστικά τον «έφαγε» η αγωνιστική αστάθεια και το ότι η ομάδα δέχθηκε 4 ήττες, σε μόλις 7 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τον ενοχλούσε τον Λένον, όταν τον ρωτούσε κάποιος για το πρόβλημα νοοτροπίας που έδειξε να έχει η ομάδα από τα πρώτα ματς του καινούργιου μαραθωνίου.

Ακόμα και στα δικά του τα μέρη, όταν μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, παρουσιάζει δείγματα «διπλοπροσωπίας» και δεν έχει την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ των αγώνων της Ευρώπης και του πρωταθλήματος, τότε αυτός που θα πληρώσει το μάρμαρο είναι ο προπονητής.

Εκείνοι που αξιολόγησαν την περίπτωση του τον Μάρτιο και τον επέλεξαν να διαδεχθεί τον πιο επιτυχημένο προπονητή στη σύγχρονη ιστορία της Ομόνοιας, εκ του αποτελέσματος κάτι έκαμαν λάθος.

Έχουν αναλυθεί εκτεταμένα τα… πεπραγμένα του Λένον, κατά τους 7 μήνες που είχε τα τεχνικά γκέμια στο «Ηλίας Πούλλος». Το ότι η Ομόνοια πήρε το κύπελλο στην «ρωσική ρουλέτα» με τον Εθνικό, είχε τεράστιο οικονομικό όφελος.

Εξασφαλίζοντας ευρωπαικό εισιτήριο, που της έδωσε το δικαίωμα να παίξει ξανά στους ομίλους. Όσον αφορά το… περιεχόμενο της ευρωπαικής περιπέτειας επί των ημερών του, ουδείς θα ξεχάσει την ιστορική βραδιά στο Μάντσεστερ (με τον Σούπερ-Ουζόχο!) την περασμένη εβδομάδα, όπως και την εμφαντική πρόκριση επί της Βελγικής Γκεντ τον περασμένο Αύγουστο.

Έχει ενδιαφέρον πάντως, ποιο θα είναι το προφίλ και η φιλοσοφία του διαδόχου του Βορειο-Ιρλανδού τεχνικού.

Δεν βγαίνει ότι ο πρόεδρος Παπασταύρου και οι συνεργάτες του, σκοπεύουν να δώσουν την δουλειά σε γηγενή κόουτς. Μεταξύ άλλων έχει προταθεί, ο πρώην παίχτης και αρχηγός της Ομόνοιας, Ηλίας Χαραλάμπους.

Από χθες βράδυ, στέλνουν συνεχώς e-mails οι ατζέντηδες, ονόματα ξένων προπονητών που θεωρούν ότι έχουν τα εχέγγυα να κουμαντάρουν το βαρύ τιμόνι διαχείρισης της λαοφιλούς ομάδας.   

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ομόνοια: Οι κατακτήσεις Κυπέλλων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)    -ThemaSports
17/05 @ 18:11

Ομόνοια: Οι κατακτήσεις Κυπέλλων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση από την Ομόνοια, με φωτογραφίες από τις προηγούμενες κατακτήσεις Κυπέλλων!

«Αποτυχημένη η σεζόν εάν δεν πάρει η Ομόνοια το κύπελλο»-ThemaSports
17/05 @ 15:27

«Αποτυχημένη η σεζόν εάν δεν πάρει η Ομόνοια το κύπελλο»

Ο Ανδρέας Κανάρης ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Προπονητής του Λοΐζου ο Φαν Πέρσι-ThemaSports
17/05 @ 13:16

Προπονητής του Λοΐζου ο Φαν Πέρσι

Νέος προπονητής στη Χέρενφεν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με τον παλαίμαχο άσο να ανακοινώνεται από την Ολλανδική ομάδα στην οποία βρίσκεται ως δανεικός από την Ομόνοια ο Λοΐζος Λοΐζου.

Χαρίτου: «Για τον τελικό δεν δίνω σε καμιά ομάδα πλεονέκτημα»-ThemaSports
17/05 @ 11:53

Χαρίτου: «Για τον τελικό δεν δίνω σε καμιά ομάδα πλεονέκτημα»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας Ανδρέας Χαρίτου

Οι σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε τελικούς Κυπέλλου-ThemaSports
17/05 @ 11:35

Οι σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε τελικούς Κυπέλλου

Η Ομόνοια παρουσιάζει τους σκόρερ της σε τελικούς κυπέλλου

Τους θέλει και τους 3  αύριο!-ThemaSports
17/05 @ 11:14

Τους θέλει και τους 3 αύριο!

Κομβική η παρουσία των Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ