Δεν είναι μυστικό πλέον, ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το χθεσινό… περιπετειώδες ματς με την ΕΝΠ, να ήταν το τελευταίο του Γιάννου Οκκά στον πάγκο της Ανόρθωσης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Επίσημη τοποθέτηση, προς το παρών, δεν έγινε από το ΔΣ του Βαρωσιώτικου συλλόγου. Όμως δεν έχουν διαψεύσει τις πληροφορίες που «παίζουν» από το πρωί στα μήντια.
Ο Οκκάς αν και… «απείλησε» με παραίτηση, μιλώντας με διοικητικά στελέχη της διοίκησης στα αποδυτήρια μετά τη λήξη, τελικά όταν βγήκε στον αέρα (στη συνέντευξη τύπου) δεν έκανε κάποια αναφορά για τις προθέσεις του.
Δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του Οκκά, αλλά αν αποφάσισε να αποχωρήσει, τα έχει μάθει τόσο χρόνια τα νομικά ζητήματα... Στο οικονομικό κομμάτι, είναι διαφορετικό αν παραιτηθεί κάποιος επαγγελματίας, από το αν συμφωνήσει με τη διοίκηση για φιλικό διαζύγιο.
Π.Χ.
«Λήξη αγώνα, η Πάφος προκρίνεται στη League Phase του Champions League και γράφει ιστορία»! Πόσοι Παφίτες άραγε ονειρεύονται να ακούσουν αυτά τα λόγια στη μετάδοση του τελευταίου ευρωπαϊκού αγώνα της ομάδας τους το φετινό καλοκαίρι;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 21:41
Άνοιξε λογαριασμό με την Γκέτεμποργκ ο πρώην άσος της Ομόνοιας Σαϊντού Αλιούμ.
28/07 @ 21:00
Η Ομόνοια θα ενισχυθεί ουσιαστικά καθώς θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός στις εγχώριες διοργανώσεις.
29/07 @ 16:59
Σε εγρήγορση είναι ο Τσάβι Ρόκα που ενώ εξελίσσεται η πορεία της ΑΕΚ στην Ευρώπη, ενισχύει το ρόστερ.
29/07 @ 15:33
Δεν είναι το φαβορί η Πάφος όμως μπορεί να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς με την Μακάμπι στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, στη Σερβία.
28/07 @ 22:11
Ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
26/07 @ 16:17
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ριάντ Μπάγιτς στην ΑΕΚ
BEST OF THEMASPORTS