Ο παλαίμαχος του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Παντζιαράς μίλησε στον Super Sport FM μίλησε για τους γαλαζοκίτρινους και το πρωτάθλημα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι δήλωσε: «Περιμένουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα όπως φαίνεται μέχρι στιγμής. Είναι χαρά για τον κόσμο να βλέπει αντιπαλότητα και ανταγωνισμό και παιχνίδια χωρίς να ξέρεις το σίγουρο αποτέλεσμα», είπε αρχικά.
Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ για να είμαστε ειλικρινείς δεν με ικανοποίησε. Ακόμα δεν έχει όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ στην προετοιμασία είχε τραυματίες. Έχει καλούς παίκτες, αλλά αυτό πρέπει να αποδειχθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Έχει προοπτική και καλό έμψυχο δυναμικό, αλλά ακόμη δεν είδα αυτό που θέλω».
«Δεν είναι μονάχα το καλό όνομα που κουβαλάς, δεν είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής και εύχομαι να ανέβει η ομάδα», σχολίασε για τους παίκτες που ήρθαν ως δυνατά ονόματα.
Γενικό σχόλιο: «Με ενθουσίασε ο Άρης και η Πάφος FC. Είναι καλά στελεχωμένες ομάδες, με προπονητές που ζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες και είναι ενδιαφέρον να δούμε από τις οκτώ δυνατές ομάδες ποιες θα μπουν στην εξάδα».
Με οδηγό την εμφάνιση του Β' ημιχρόνου στη Σλοβενία, αλλά και με «όπλο» την έδρα της, η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με την Τσέλιε στην «Αρένα» την ερχόμενη Πέμπτη (31/07), με μοναδικό στόχο τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ, που θα της δώσει το εισιτήριο για τον Γ' προκριματικό του Europa League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/07 @ 21:00
Ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία, με αντίπαλο την FK Tarkovo, με τους «γαλαζοκίτρινους» να επικρατούν με 4-0.
27/07 @ 12:21
Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για την αλλαγή του αντιπάλου στο σημερινό φιλικό παιχνίδι
27/07 @ 10:50
Οι γαλαζοκίτρινοι δίνουν απόψε στις 20:00 το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι
25/07 @ 23:55
Δείτε την ανάρτηση του Πιέρου Σωτηρίου στα social media.
25/07 @ 20:20
Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για την μαζική ανταπόκριση τους κόσμου και τη δεύτερη μέρα στο κάλεσμα τους για βοήθεια στους πυρόπληκτους.
25/07 @ 17:46
Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε την προετοιμασία του στη Σερβία με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται σε υψηλές εντάσεις.
BEST OF THEMASPORTS