Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο Κόσοβο βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, εκεί όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα της χώρας για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Από τον αγώνα με την Ελλάδα, δεν προέκυψαν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα, είτε τραυματισμού είτε καρτών και στην αποστολή θα συμμετάσχουν και οι 25 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κλήση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια. 

Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα ολοκληρωθεί σήμερα με προπόνηση  στο Στάδιο  Fadil Vokrri στις 20:00 (ώρα Κύπρου). Θα προηγηθεί σις 19:30 η συνέντευξη τύπου.  

Ο αγώνας Κόσοβο - Κύπρος θα γίνει την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ. Πρόκειται για αγώνα που θα καθορίσει την τελική κατάταξη των ομάδων στον όμιλο. 

Η Ελλάδα είναι στους 12 βαθμούς και θα τερματίσει πρώτη. Από εκεί και πέρα. Κόσοβο (6 βαθμοί), Β. Ιρλανδία (5 βαθμοί) και Κύπρος (5 βαθμοί), μπορούν να τερματίσουν από τη δεύτερη θέση μέχρι την τέταρτη. 

Η Εθνική μας, για να αποφύγει την τελευταία θέση, θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Β. Ιρλανδία που παίζει εκτός έδρας με την Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, σε ενδεχόμενη νίκη της επί του Κοσόβου, μπορεί να τερματίσει στη δεύτερη θέση. 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απρίλιο με Ανδόρα η συνέχεια για την Εθνική Γυναικών στο Nations League-ThemaSports
01/03 @ 12:50

Απρίλιο με Ανδόρα η συνέχεια για την Εθνική Γυναικών στο Nations League

Μετά τις διαδοχικές νίκες στο ξεκίνημα του Nations League η συνέχεια για την Εθνική μας είναι για τον ερχόμενο Απρίλιο με νέο εντός έδρας παιχνίδι.

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της πρεμιέρας-ThemaSports
01/03 @ 12:38

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της πρεμιέρας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-17 ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της.

ΠΑΣΠ: «Συγχαίρουμε την Εθνική Γυναικών – Δώστε αυτά που αξίζουν στις διεθνείς μας»-ThemaSports
26/02 @ 11:24

ΠΑΣΠ: «Συγχαίρουμε την Εθνική Γυναικών – Δώστε αυτά που αξίζουν στις διεθνείς μας»

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών συγχαίρει την Εθνική Γυναικών, η οποία αγωνιζόμενη με αποφασιστικότητα και πάθος και βγάζοντας στο γήπεδο τις αρετές της, επικράτησε της Εθνικής Γεωργίας με 2-1 στο «ΑΕΚ Αρένα», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του Nations League.

Μην υποτιμάτε την ομάδα του: Ο Γιοβάνοβιτς χτίζει μεθοδικά την Εθνική Ελλάδας των ονείρων μας-ThemaSports
25/02 @ 15:13

Μην υποτιμάτε την ομάδα του: Ο Γιοβάνοβιτς χτίζει μεθοδικά την Εθνική Ελλάδας των ονείρων μας

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας επέλεξε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε επίπεδο Ανδρών και ο Ηλίας Καλλονάς γράφει για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος χτίζει με μεθοδικότητα και στρατηγική την Εθνική της επόμενης δεκαετίας.

Νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-16 επί της Ρουμανίας-ThemaSports
24/02 @ 14:18

Νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-16 επί της Ρουμανίας

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-16 ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά που διοργάνωση η ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA.

Ήττα για την Εθνική Νεανίδων Κ19-ThemaSports
24/02 @ 13:45

Ήττα για την Εθνική Νεανίδων Κ19

Η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων Κ-19 σε σημερινό φιλικό αγώνα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, ηττήθηκε με 3-0 από την αντίστοιχη της Ουγγαρίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ