Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας Πετόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Προηγήθηκε η ομιλία του υπεύθυνου του τμήματος, κ. Ζήνωνα Σεβέρη, ο οποίος έθεσε ψηλά τον πήχη και τόνισε πως ο στόχος της ομάδας είναι η διεκδικήση και των δυο τίτλων.
Ακολούθως, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.
Παρόντες ήταν όλα τα νέα αποκτήματα: Αποστόλου, Ούσκαρι, Χρίστου, Βερέης, Γεωργίου, Σλόμιν αλλά και οι Χρυσοστόμου και Ευσταθίου, οι οποίοι επέστρεψαν μετά από τρία χρόνια.
Αρχηγοί της ομάδας ορίστηκαν οι Παντελής Παντελή και Χρίστος Αντωνιάδης.
Με οδηγό την εμφάνιση του Β' ημιχρόνου στη Σλοβενία, αλλά και με «όπλο» την έδρα της, η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με την Τσέλιε στην «Αρένα» την ερχόμενη Πέμπτη (31/07), με μοναδικό στόχο τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ, που θα της δώσει το εισιτήριο για τον Γ' προκριματικό του Europa League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/07 @ 21:00
Ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία, με αντίπαλο την FK Tarkovo, με τους «γαλαζοκίτρινους» να επικρατούν με 4-0.
27/07 @ 12:21
Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για την αλλαγή του αντιπάλου στο σημερινό φιλικό παιχνίδι
27/07 @ 10:50
Οι γαλαζοκίτρινοι δίνουν απόψε στις 20:00 το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι
25/07 @ 23:55
Δείτε την ανάρτηση του Πιέρου Σωτηρίου στα social media.
25/07 @ 20:20
Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για την μαζική ανταπόκριση τους κόσμου και τη δεύτερη μέρα στο κάλεσμα τους για βοήθεια στους πυρόπληκτους.
25/07 @ 17:46
Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε την προετοιμασία του στη Σερβία με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται σε υψηλές εντάσεις.
BEST OF THEMASPORTS