Μεγάλη μέρα η αυριανή
Αύριο Κυριακή κρίνεται το τελευταίο εισιτήριο υποβιβασμού στην δεύτερη κατηγορία με τρεις ομάδες να δίνουν μεγάλη μάχη
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Νταβίτ Καταλά, υπολογίζει ξανά τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος εγγράφηκε στην θέση του Ελ Χατζί Μπα, ο οποίος διαγράφηκε λόγω σοβαρού τραυματισμού. Εκτός πλάνων ο τραυματίας Φιλιώτης, ο Ζράντι, θα ξεκαθάριζε μετά την χθεσινή τελευταία προπόνηση, αν θα βρίσκεται στην αποστολή κάποιος εκ των Ντιγκινί, Νταμπό, Χέντι και Βα.
Ο Καταλανός τεχνικός, πολύ πιθανόν να συμπεριλάβει και στο αρχικό σχήμα τον Μαυρία. Ο Καμπράλ μπαίνοντας αλλαγή από νωρίς στην θέση του Φιλιώτη στο ματς με την Ντνίπρο, δεν ανταποκρίθηκε τόσο ικανοποιητικά, ειδικά στα αμυντικά του καθήκοντα. Στο τέρμα θα είναι ο Γιοβάνοβιτς. Αριστερά ίσως επαναφέρει τον Χαμάς (έπαιξε εξτρέμ με την Ντνίπρο) και αφήσει στον πάγκο τον Αλεσαμί. Δίδυμο στόπερ οι Ρομπέρζ, Πειμπέρνς. Για την μεσαία γραμμή, τις τρεις θέσεις διεκδικούν οι Κολ, Χάμπος, Ντανίλο, Σαχάρ και Ογκεντά. Ο Γάλλος είναι υποψήφιος και για μια θέση στα φτερά. Ο Ολλανδός Πάτρικ Τζόστεν, λογικά θα πάρει την μια θέση ακραίου επιθετικού. Στην κορυφή της επίθεσης ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Γιάννης Πίττας.
Το πιθανότερο ενδεχόμενο, είναι να αποκτήσουν κατόχους, όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το πέταλο της έδρας της Νέας Σαλαμίνας. Οι ερυθρόλευκοι τους έδωσαν 1124 εισιτήρια.