Την τελευταία του πνοή άφησε ο Ντράγκαν Λάμποβιτς που είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε ηλικία 38 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Ντράγκαν Λάμποβτιτς από ανακοπή καρδιάς.
Ο Σέρβος άσος είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2009-10 έχοντας αγωνιστεί μόλις σε επτά παιχνίδια.
Γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1987 και με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας είχε κατακτήσει πέντε χρυσά μετάλλια.
Εκτός του Άρη έχει παίξει σε Σκαϊλάινερς Φρανκφούρτης, Γενισέι, Κράσνιε Κρίλια, Νίζνι Νόβγκοροντ, Πέτκιμ, Αλ Ριάντ, Άσεσοφτ, Νόκια και Κάρπος Σόκολι.
Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στην Ομόνοια η οποία καλείται να ανταποκριθεί σωστά για να πετύχει τις νίκες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/09 @ 15:36
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops o Oλυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Παρτίζαν με τους «ερυθρόλευκους» να καταλήγουν σε συμφωνία με την Σερβική ομάδα για τον Φρανκ Ντιλικινά. Απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις από τους Πειραιώτες.
24/09 @ 13:55
Αποκαλύφθηκαν οι μισθοί των παικτών της Χάποελ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ σύμφωνα με το Israel Hayom, με τον Βασίλιε Μίσιτς να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη με 6 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο
21/09 @ 22:36
Ο Μόουζες Ράιτ έδωσε συνέχεια στο τρολάρισμα του Εβάν Φουρνιέ για το... γαλακτομπούρεκο.
21/09 @ 13:45
Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου.
20/09 @ 12:50
Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα…
19/09 @ 08:30
Η αποστολή του Παναθηναϊκού με την άφιξή της στο Σίδνεϊ φωτογραφήθηκε μπροστά από την Opera, ενώ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που Αταμάν, Σλούκας και Ομπράντοβιτς έστησαν ένα ξεχωριστό «πηγαδάκι»
BEST OF THEMASPORTS